Klubbmesterskapet står for døren!

Klubbmesterskapet starter med trekking man. 12. aug. kl. 18.00 på tennisbanen og spillestart tir. den 13. aug. Klasser i år blir:  Herrer single og double, nybegynnerklasse og juniorklasse. Påmelding til arn-hu@online.no innen søn. 11. aug. kl. 23.00. Turneringsledere er Kent Elfmark, Tommy Kristiansen og Arne Huse. Velkommen til høstens vakreste eventyr!!!

Helgeturnering søndag den 11. aug. Her er stillingen så langt.

Den tredje siste helgeturneringen skal spilles søndag den 11. aug. hvis været tillater det. Værmeldingen er ikke den beste, men vi håper på litt flaks! Stillingen for alle helgeturneringer sammenlagt er følgende: 1. Hans Neskvern           68 p 2. Tommy Kristiansen  64 p 3. Einar Rønneberg       60 p 4. Pål Haugan                 50 p 4. Henning Fjeldbu       50 p 6. … Read more Helgeturnering søndag den 11. aug. Her er stillingen så langt.

Tommy Kristiansen vant den andre helgeturneringen.

Det har vært en travel helg på tennisanlegget. NM-lag 4. div på lørdag og helgeturnering på søndag. Det var gledelig med 10 (11) deltakere til start i helgeturneringen. Gledelig var det også at både Knut Olav Nordseth og Erik Marthinsen var tilbake. Særlig Knut Olav imponerte med å bli nummer to i come-back’et! Enda en ny spiller … Read more Tommy Kristiansen vant den andre helgeturneringen.

Husk å gi beskjed hvis dere ikke kan spille på oppsatt tidspunkt!!!!

Det skjer dessverre hvert år at noen glemmer å gi beskjed når de ikke kan spille på oppsatt tidspunkt i den interne divisjonsserien. Dette er veldig kjedelig for den som møter, men ikke får spilt! I stedet for en morsom tennisøkt, blir det en frustrerende venting uten tennis. Dette må vi unngå!!! Tap 0-8 er … Read more Husk å gi beskjed hvis dere ikke kan spille på oppsatt tidspunkt!!!!

Internserien 2013 starter til uka! (uke 21)

Nå er alt klart for vårens internserie. Det blir 4 divisjoner for seniorer og 1 juniordivisjon, noe vi er meget fornøyd med! Her er oppsettet for seniorer: 1. div.: Kent Elfmark, Roger Jensen, Rune Bekkemoen, Morten Langbråten, Jørgen Haug og Børge Petersen.Øverleir. 2. div.: Arne Huse, Tommy Kristiansen, Bernt Lilleåsen Åransberg, Simen Aasvestad, Hans Neskvern … Read more Internserien 2013 starter til uka! (uke 21)

Alf Henrik Johansen vant første helgeturnering i 2013.

Da er utendørssesongen 2013 i gang. 7 spillere deltok i 2 puljer der alle møtte alle. Veldig hyggelig med comeback av Alf Henrik og en ny kvinnelig tilvekst i Julia Sørpebøl. Hun er amerikaner og innflytter til Kongsvinger fra Florida, USA. Akkurat hva klubben vår trenger! Både hun og Maria Claussen som jobber på sykehuset er … Read more Alf Henrik Johansen vant første helgeturnering i 2013.

Åpen dag 11. mai og samling for juniorer 5. mai. Alt gratis!

Hei alle sammen! Vi vil tilby både en samling for juniorer fra 10 – 16 år søndag den 5. mai og ”Åpen dag” lørdag den 11. mai der alle kan komme. Begge oppleggene er gratis! Kjenner du noen som dette kan være aktuelt for, så fortell om det!!!! Hjertelig velkommen! Hilsen Styret i Kongsvinger tennisklubb … Read more Åpen dag 11. mai og samling for juniorer 5. mai. Alt gratis!