Den gamle lederen takker for seg!

Etter nesten 30 år i lederstolen, skulle en tro det ville være ganske vemodig å overlate roret til en ny leder. Men det føles faktisk ikke slik, og jeg tror det er tre grunner til det:
1) Hans har vært med på “alt” de siste 2 årene og dermed meget kvalifisert til å ta over som leder. Oppgavene har i større og større grad blitt overført til den elektroniske verden og der er han mye mer involvert enn hva jeg har vært.
2) Jeg gir meg jo ikke 100%, siden jeg er innstilt av valgkomiteen til å være kasserer de 2 neste årene. Vi har planer om å innføre et regnskapsprogram, siden virksomheten vår er blitt mye større etter at hallen ble en del av driften. Bra jeg har ekspertise på regnskap hjemme allerede.
3) Jeg blir pensjonist til sommeren og ønsker større frihet til å reise mer.

Det er med stor tilfredshet at jeg overlater Kongsvinger tennisklubb til den nye lederen. KTK er blitt akkurat så bra som jeg har håpet på. Når Spillemidlene kommer, vil klubben ha en fantastisk framtid også økonomisk. Da er det bare å samle alle gode krefter for å gjøre klubben til en kjempetilvekst til resten av idrettslivet i Kongsvinger med omegn. Vi har allerede et av landets fineste tennisanlegg med sine fasiliteter og beliggenhet. Men det gjenstår mange mindre saker som kan forbedres: finishen på hele anlegget, gjerdet rundt utebanene, “andreetasje” i hallen, parkeringsplassene og veien opp til hallen +++ . Så det nye styret kan ikke ligge på latsida i de kommende årene heller.

Til slutt vil jeg bare håpe at de sportslige aktivitetene vil stå i sentrum, og at KTK vil fortsette å være en breddeklubb i ordets beste forstand. Det er det vi er gode på …

Mvh Arne Huse, leder i 2 døgn til.

KTKs Leder Arne Huse.
KTKs Leder Arne Huse.
Litt tidlig ute?
Litt tidlig ute?
Leder 1987-2017.
Leder 1987-2017.

Priser for spill i Kongsvinger Tennishall

Følgende priser gjelder for spill i tennishallen vår (alle priser per time per bane):

Medlemmer hverdager:  Kr 100,- fra 07 til 16, deretter 140,-

Medlemmer helger:  Kr 100,-

 

Ikke-medlemmer hverdager: Kr 150,- fra 07 til 16, deretter 200,-

Ikke-medlemmer helger:  Kr 150,-

Bestilling foregår via Senserio, og det kan bestilles 1 time, halvannen timer og 2 timer.  Betaling via kort, men ta kontakt med klubben dersom du heller foretrekker klippekort.

Vi tilbyr leie av faste timer hver uke. Ta kontakt om du ønsker dette.

img_1307

Nytt år med nye muligheter!

Sesongen 2016/2017 er den første hele sesongen for innespilling i Kongsvinger tennishall, og dermed er tennis helårsidrett i Kongsvinger for første gang! Det er en helt utrolig fin følelse for oss som har vært i klubben i mange år, ja mange tiår. Før har vi valfartet til Hamar, Arvika og Oslo på vinterstid, bare for å holde oss litt i gang gjennom vinteren. Nå er plutselig innesesongen sikrere enn utesesongen, siden dårlig vær ikke er noen hindring lenger. Har vi avtalt spilling i tennishallen kl. 16 – 17.30 og betalt på Senserio, vet vi at det bare er å møte opp og spille! Deilig følelse.

Hallen fungerer meget fint. Banene, lysene, bakgrunn på veggene, garderober med dusjer og ikke minst det deilige tennisbelegget på gulvet, alt er tipp topp. Mange har oppdaget hvor bra det er i hallen, men vi har alltid plass til flere! Særlig på dagtid og i helgene er det plass til mange flere! Bruk gjerne knappen for timebestilling rett under bildet her på hjemmesida eller bestill via Facebooksida vår: https://www.facebook.com/Kongsvingertennisklubb/  . Siste mulighet er  direkte til Senserio.com og be om Kongsvinger tennisklubb. Da er du også inne på vår Senserioside og du kan gå inn på vanlig måte. Første gangen må du registrere deg.

Litt ekstra reklame for seniortennisen vår! Både mandag og torsdag kl. 12 og 1-2 timer framover er et mulig å komme og spille med andre seniorer/folk som er ledige på dagtid. Her justerer vi tempoet etter deltakernes ønsker: noen blir skikkelig svette, andre tar det mer med ro. Målet er å bli 10 – 15 personer som får det tilbudet de passer best til. Litt instruksjon, men mest “kosetennis” for trimmens skyld!

Mvh Arne Huse.

fullsizeoutput_72c

 

Alle kursene i Kongsvinger tennishall fortsetter i uke 3.

Hei alle sammen!

Alle kursene fra høsten-16 fortsetter nå vinteren og våren 2017.
Det er også plass til nye deltakere! Vi setter bare opp flere kurs!

Kongsvinger Tennisklubb inviterer til en ny runde med KURS

i Kongsvinger Tennishall VINTEREN 2017:

Vi prøver å tilpasse kursene til ønskene deres, men i utgangspunktet ser kursprogrammet slik ut:

Tidspunkt Målgruppe Trenere
Mandager kl. 12-14 Seniortennis Arne Huse/ Pål Haugan
Tirsdager kl. 18-19 Voksne nybegynnere Kent Elfmark/ Pål Haugan
Tirsdager kl. 19-20 Voksne viderekomne Pål Haugan
Torsdager kl. 12-14 Seniortennis Arne Huse/ Pål Haugan
Torsdager kl. 18-19 Ungdom/ voksne nybegynnere Kent Elfmark/ Pål Haugan
Lørdager kl. 11.30-12.30 Barn Maria Clausen/ Erik Elseth

Det er 8 plasser på hvert kurs.

PRIS: kr 800 for 9 ganger (kr 400 for barn).

PÅMELDING: til Kent Elfmark. mail: kent.elfmark@gmail.com  Skriv navn, alder, adresse + tlf eller ring meg, så får du også mer informasjon: 99024760

OPPSTART:   Uke 3, tirsdag 17. januar

Fantastisk dugnad lør. 22. okt.

Jeg hentet en stor kompressor hos Hedmark Service på fredag kl. 15.30 og tennisgrusen kom allerede noen dager før. Tommy og jeg startet kl. 09.00 for å være godt i gang med å tømme alle rørene på banene før de andre dugnadsfolka kom kl. 10.00. Litt startproblemer som alltid, men deretter full fart på alle banene! Sparte klubben for 5000 kr i rørleggerutgifter igjen. Ferdig like før kl. 10.00!
Så kom de de litt etter litt: Hans, Rune, Julia, Amy, Morten L., Pål, Erik E., Patrick, Maria og Morten H. Ny rekord for dugnader med 12 personer i alt!
Banene ble rakt rene for løv, og deretter kastet vi på 2,5 tonn med rødgrus så alle 4 banene fikk nydelig rødfarge før løvet igjen begynte å legge seg enkelte steder. Alle benker og dommerstoler ble ryddet bort og alle søppelbøtter tømt.
Etter snaut 4 timer var hele uteanlegget forberedt på vinterdvalen. Vanligvis er høstdugnaden en litt “trist” begivenhet, men hver gang vi tittet opp, så vi jo den fine hallen vår i bakgrunn. Dermed er høstdugnaden bare et tegn på at aktivitetene våre trekker innendørs for vinterhalvåret, og alt det fine det legger opp til!

Stor takk til hele dugnadsgjengen for en super innsats!

uteanlegget
uteanlegget er klar for vinteren
Hallen venter oss!
Hallen venter oss!

 

Vellykket “Åpen dag” på tennisanlegget.

Over 40 personer var innom tennisanlegget i løpet av de tre-fire timene “Åpen dag” varte lørdag den 17. sept. De fleste koste seg i det fine været på utebanene, men alle ville titte inn i hallen også! Opptil 10 personer om gangen prøvde seg på tennis inne i hallen, som nå har fått mørkere bakvegger for at det skal være lettere å se ballen under spill. I tillegg er lyden mye behageligere og ballene spretter ikke ut på banen igjen når de treffer bakveggene. Tre fine forbedringer! Mange ville komme tilbake og spille inne i hallen senere i år og gjennom vinteren.

apen-dag-inneimg_4181

 

 

 

 

 

Alle stakk også innom klubbhuset for pølser, kaker, brus og kaffe. Alt i alt et meget vellykket arrangement i nydelig høstvær hele dagen.

Refleksjoner før første skikkelige innendørssesong.

Hallen ble jo åpnet den 27. feb. i år med stor stas både i hallen på dagtid og i klubbhuset om kvelden. At Kongsvinger tennisklubb nå er en helårsklubb med tennis gjennom hele året, er fortsatt litt uvirkelig. Vi som alltid har klaget over kort sesong fra mai til september og problemer så snart regnet kom og ødela fine opplegg, kan nå se fram til kjempefine forhold uansett vær og ytre faktorer. Nå har vi full kontroll!

Når andre idretter må avrunde fordi høsten blir for tøff, kan vi bare flytte oss inn i hallen og storkose oss med to flotte baner og full aktivitet inne! Vi merker at flere andre kommer og ber om å få låne hallen til noe som likner på sine utendørsaktiviteter.

Snorklipping i den nye hallen.
Snorklipping i den nye hallen.

Siden åpningen har vi hatt 3 store forbedringspotensialer. Den største og viktigste har vært å få opp mørke bakvegger på langveggene våre. Dette gir mye bedre syn på tennisballene når de er i spill også ved serving. Dessuten demper bakveggen ballene fra å sprette ut på banene igjen etter at de har truffet veggen, og en deilig tilleggseffekt er lyddemping av både støy og tale. Etter en skikkelig dårlig kveld i vår der vi rett og slett ikke klarte denne jobben, var det dobbelt deilig da vi den 3. sept. var 7 stykker (akkurat mange nok) som klarte denne kjempejobben med Ingar Nygård som problemløseren og den som utførte de vanskeligste oppgavene. På slutten av jobben gikk det skikkelig raskt og riktig og få opp de siste delveggene. Som leder føltes denne dagen helt på høyde med åpningsdagen den 27. feb.! Dagen etter klargjorde vi for oppheng av 15-20 reklamer på den borteste gavlveggen. Ingar og Hans i hver sin lift (lånt av Eriksen Maskinutleie) og jeg som håndtlanger fra gulvet var akkurat det som trengtes den dagen også. Fantastisk dugnadshelg i hallen!!!!

Kent, Maria og Arne i hallen.
Kent, Maria og Arne i hallen.
Ingar og Hans i liftene.
Ingar og Hans i liftene.

Helgen etter dro Pål Haugan og jeg til Holmestrand for å hente 2-3 tonn med treningsutstyr som Alf Johansen hadde skaffet brukt, i en leid lastebil. Noen utfordringer fikk vi med flatt batteri, manglende luft i ett av bakdekka og last som krevde en meget stødig sjåfør i Pål i alle svingene på veg hjem igjen, men alt endte vel! Nå skal Alf hjelpe oss med å montere alt inne i treningsrommet vårt, og dermed får hallen en fin tilvekst for alle som bruker den, særlig skoleklasser.

Den 3. forbedringen er at lyset nå er innstilt enda bedre enn det var ved åpningen. Kent og jeg hang ca. 10 meter over gulvet i en ekstra stor lift som Eriksen Maskinutleie hadde lånt oss, og justerte 8 av lyskjeglene slik at lyset nå er bedre fordelt på gulvet foran grunnlinjene. Nå er det bare å glede seg til enda bedre spilleforhold i hallen til høsten og all framtid. Vi gleder oss stort til den første skikkelige innendørssesongen!

Slik er bakveggene.
Slik er bakveggene.

Nå må alle tennisinteresserte benytte mulighetene til å spille i av flott tennishall, både med faste timer med “faste” medspillere og spille masse i ledige strøtimer som leies ved å gå inn på nettet og senserio-systemet direkte eller via hjemmesida vår og knappen: “Bestille tid i hallen”. Da registrerer dere første gangen med e-mail adresse og selvvalgt passord, så ser dere hva som er ledig og velger tid og betaler direkte på nettet. Da får dere bekreftelse på betaling og koden til døra inn til hallen. Det lønner seg 50 kr. pr time å være medlem!

Lykke til med innesesongen 2016/2017!   Arne Huse, leder.

Øyvind Smerkerud klubbmester i single!

Det ble en meget spennende finale i klubbmesterskapet i år. Det ble 2-1 i sett til Øyvind Smerkerud over fjorårsmester Anders Engh og spenningen varte helt til siste ball. Det var meget små marginer som til slutt ble avgjørende. Vi gratulerer Øyvind med en stor bragd! Maria Clausen spilte i Åpen klasse med alle mannfolka og stakk like godt av med 3. plassen etter seier over Kent Elfmark i bronsefinalen. Imponerende av Maria!

Doublefinalen spilles forhåpentlig torsdag kl. 17 mellom Anders Engh/Jonas Hansen og Rune Bekkemoen/Arne Huse.

img_1575 img_1578

Åpen dag for alle på tennisanlegget vårt. Både i tennishallen og på uteanlegget.

 

Velkommen til

ÅPEN DAG i Kongsvinger Tennishall

lørdag 17. sept. 2016 kl. 12-15

Sted: Tennisanlegget Nord-Tråstad

Kongsvinger Tennisklubb ønsker å få flere barn, ungdom og voksne til å bruke tennis til trim/ trening og inviterer derfor til åpen dag lørdag 17. september.

Blått og grønt for første gang!
Blått og grønt for første gang!

Det vil bli muligheter for instruksjon og/ eller spill på egen hånd. Du kan også få informasjon om hva vi kan tilby av aktiviteter. Vi har åpen dag fra kl 12 til kl 15, så kom når det passer deg.

Vi tilpasser opplegget til de som møter opp uavhengig av hvor gammel du er og hvor lite eller mye du har spilt før. Det blir aktiviteter også for de minste!

Opplegget er gratis og vi har baller og noen racketer til utlån.

Kiosken er åpen, så ta med litt småpenger.

I utgangspunktet skal vi være inne i den nye flotte tennishallen vår, men hvis det blir mange deltakere og fint vær, bruker vi også utebanene.

Ivrige deltakere
Ivrige deltakere

 

 

 

 

 

 

 

Kongsvinger tennisklubb v/ trenerkoordinator Kent Elfmark, tlf. 99024760

og leder Arne Huse, tlf. 97143316

 

 

 

 

 

 

Åpen dag for pensjonister på tennisanlegget vårt.

Velkommen til

ÅPEN DAG i tennishallen FOR PENSJONISTER

torsdag 22. sept. 2016 kl. 12-14

Sted: Tennisanlegget Nord-Tråstad

Slik ligger anlegget vårt.
Slik ligger anlegget vårt.

Kongsvinger Tennisklubb ønsker å få flere pensjonister til å bruke tennisanlegget til trim/ trening/ sosial sammenkomst og inviterer derfor til åpen dag torsdag 22. september.

Det vil bli muligheter for instruksjon og/ eller spill. Du kan også få informasjon om hva vi kan tilby av aktiviteter.

Opplegget er gratis, og vi har baller og racketer til utlån.

Kiosken med kaffe og vafler er åpen, så ta med litt småpenger.

I utgangspunktet skal vi være inne i den nye flotte tennishallen vår, men hvis det blir mange deltakere og fint vær, bruker vi også utebanene.

Kongsvinger tennisklubb v/ trenerkoordinator Kent Elfmark, tlf. 99024760

Pål Haugan, tlf  45766376  og leder Arne Huse, tlf. 97143316.