Klubbmesterskap 2019

Vi er i gang med avvikling av single-klassen. Her er 8delsfinalene:
1. Jørn – walkover
2. Anders – Tommy 6-0, 6-1
3. Maria – Geir 6-2, 6-0
4. Rune – Jan Terje  6-0, 6-2
5. Børge – Jonas  6-2, 6-1
6. Krysztof – Hans  6-2, 6-2
7. Sigurd – Erik   6-2, 6-1
8. Øivind – walkover

Kvartfinaler:
9. Jørn – Anders 2-6, 7-6, 6-3
10. Maria – Rune  6-1, 7-5
11. Krszystof – Børge   6-7, 2-6
12. Sigurd – Øyvind  0-6, 0-6

Semfinaler
13. Jørn – Maria  6-3, 6-4
14. Børge – Øivind, 6-2, 6-3

Finale:
15. Øivind – Jørn 6-3, 6-3.  Vi gratulerer Øivind som vinner av klubbmesterskapet

B-sluttspill
Jan Terje – Hans (vinneren møter Erik M)   7-5, 5-7, 3-6

Geir – Tommy :   Tommy

Nye kurs

Andrea starter opp med nye kurs rett over påske. Vi har ulike grupper for barn, ungdom og voksne, både nybegynnere og litt viderekomne. Denne runden går frem til sommerferien, og egner seg veldig bra for de som vil få opp ferdighetene litt før sommeren. Se vedlegg for detaljert informasjon.

Søndagskurs

Andrea, tennistreneren vår, kommer til å holde noen økter på utvalgte søndager fremover, og første økt blir 11. november. Da blir det øvelser og spill med fokus på forehand.  Hver økt blir på 2 timer, og vi deler inn etter erfaring/ferdigheter slik at her er det muligheter for alle til å forbedre spillet sitt. Første pulje trener kl. 14-16, den neste fra 16 til 18.

Pris: 150,- for en økt, og påmeldingen gjøres med mail til heneskvern@gmail.com innen 3. november.

Nye klubbmestere er kåret

I helgen ble det kåret flere nye klubbmestere.  I singleklassen møttes Jørn Karlsrud og Øivind Smerkerud, og Jørn tok seieren 3-6, 7-5, 7-5 i en batalje som varte snaue 3 timer.  I kampen om tredjeplassen vant Rune Bekkemoen over Christian Brovold 6-2, 6-3.  Det var totalt 16 deltakere med i turneringen, noe vi er veldig godt fornøyd med.

I double var det Jonas Hansen og Bernt Lilleåsen som dro avgårde med den største pokalen, etter at de vant alle kampene sine i “round robin”-avviklingen.  Også her var det tildels knepent, for de måtte gjennom en lang tre-setter mot Even Haug og Kenneth Schnelle.

Juniorklassen gikk av stabelen for et par helger siden, og det var Marcus Neskvern som gikk seirende ut.  Nr. 2 ble Philip Nyborg mens Sindre H. Sandvold ble nr. 3.

Vi takker for god deltakelse, og ser frem til et nytt klubbmesterskap om 11 måneder.

KTK med tennistrener

Kongsvinger Tennisklubb har i dag knyttet til seg italienske Andrea Camoletto som ny tennistrener i klubben, noe vi er veldig glad for.  Andrea er 32 år, og har jobbet som tennistrener i Italia, USA og Norge. Han kommer til å tilby ulike tenniskurs og privattimer på tirsdager og fredager, samt enkelte søndager. Vi kommer nærmere tilbake til detaljer om tidspunkter og priser.

I forbindelse med oppstart av høstsesongen så inviterer vi til Åpen Dag lørdag 8. september kl. 12 – 15, hvor det blir mulighet til å møte og spille litt med Andrea.

Klubbmesterskap ute 2018

Hele 16 påmeldte i årets seniorutgave av klubbmesterskapet, med følgende puljer:

1) Øivind, Anders, Hans og Jan Terje

Rune – Tommy  6-3, 6-0

Alf – Tommy  2-1

Åpent tennisanlegg på torsdager

Har du lyst til å prøve tennis? Enten du er helt nybegynner, eller spilt litt men mangler noen å spille med, så kan torsdager kl. 18 – 19 være et tidspunkt å merke seg fremover.  Vi arrangerer Åpent Tennisanlegg, så kom innom for å prøve. Noen fra klubben er tilstede, og vi tilpasser opplegget til de som møter opp.  Har du ikke racket eller baller, så har vi med dette.  Opplegget er gratis, og foregår fra 24. mai og ut juni måned i denne omgang.

Regner det så går vi innendørs, så ta isåfall med innesko.

uteanlegget

Rekorddeltakelse!

Hele 18 personer stilte på årets første helgeturnering, og dette er rekord med solid margin. Blant spillerne fant vi noen av de mest ivrige i klubben de siste sesongene og også et par debutanter. Det er veldig gledelig.

Resultater:

1.- Øyvind Smerkerud
2.- Bernt Lilleåsen Åransberg
3.- Svein Bjerkesmoen
4.- Morten Langbråten
5.- Hans Neskvern
6.- Jørn Karlsrud
7.- Tommy Kristiansen
8.- Krysztof Bak
9.- Patrick Holtet
10.- Mijahil Vazquez
11.- Christian Brovold
12.- Terje Sletten
13.- Arne Huse
14.- Geir Nygård
15.- Erik Martinsen
16.- Erik Elseth
17.- Pål Haugan
18.- Victoria Morris

Håper så mange som mulig stiller også i de påfølgende turneringene. Det drøyer en stund til neste gang, siden lagkampene begynner i slutten av mai, men følgende datoer er satt opp:  24 juni, 8 juli, 5 august, 2 september, 16 september, 30 september.

Bildet er tatt ved en annen anledning, og viser dagens vinner Øivind sammen med turneringsleder Tommy.  Han hadde en stri tørn med å steke vafler, holde styr på oppsett og spille en god del kamper.