Sparebanken Hedmark Kongsvinger Cup 2014 vel i havn tross regn.

Hovedsponsor
Hovedsponsor

Så er årets utgave av Sparebanken Hedmark Kongsvinger Cup for veteraner vel i havn til tross for at hele lørdagen regnet bort! Ola Storberg nå Blommenholm og Sandvika t.k., men med røtter fra Brandval, tok en imponerende seier i klassen 40+ foran Kent Elfmark Kongsvinger t.k., Halvor Persson Lillehammer t.k. og Frank Amundsen Abilsø t.k.. Storberg spilte en av sine aller beste kamper da han slo Halvor Persson i sin første kamp i puljespillet 6-3, 6-0. Selv om siffrene ser overlegne ut, var dette en meget velspilt kamp der sikkerheten og løpskapasiteten til Storberg virkelig kom til sin rett! Han vant med liknende sifre i finalen mot Kent Elfmark også: 6-0, 6-4, så årets turnering fikk en meget verdig vinner i klassen 40+.
I klassen 65+ gikk det litt roligere for seg, men innsatsen var stor her også. Bjørn E. Larsen Holmenkollen t.k. vant med minste mulige margin over Arne Huse Kongsvinger t.k., 6-4, 5-7, 10-8. Når matchballen i tillegg var en såkalt nettruller, blir “forskjellen” enda mindre. Pål Haugan Kongsvinger t.k. tok 3.-plassen med Pål Moe Nordberg t.k.  på 4. plass.
Alle var godt fornøyd med årets turnering. Vi håper på enda flere deltakere til neste år.
Hilsen turneringskomiteen: Tommy Kristiansen, Kent Elfmark og Arne Huse.

Finalistene i 40+ Ola og Kent.
Finalistene i 40+ Ola og Kent.
65+ spillerne
65+ spillerne
Ola Storberg vant40+
Ola Storberg vant40+
Bjørn E. Larsen vant 65+
Bjørn E. Larsen vant 65+

Sparebanken Hedmark Kongsvinger Cup er halveis.

Sparebanken Hedmark Kongsvinger Cup fikk en god start med fine baner og bra vær på fredag, mens lørdagen regnet bort. Vi håper likevel at det lar seg gjøre å spille resten av kampene på søndag.
Gruppe A i klassen 40+ er godt i gang. Kent Elfmark Kongsvinger t.k. og Frank Amundsen Abildsø t.k. har begge vunnet sine to første kamper og møtes i en ren gruppefinale på søndag. Gruppe B har ikke kommet så langt ennå.
I klasse 65+ er det spilt to superjevne kamper som begge ble avgjort med super tie-break som 3. og avgjørende sett. Pål Haugan Kongsvinger t.k. vant med 11-9 i sitt super tie-break over Pål Moe, Nordberg t.k., mens Arne Huse Kongsvinger t.k. tapte 10-8 i sitt super tie-break i avgjørende sett mot Bjørn E. Larsen Holmenkollen t.k..
Alle resultater legges kontinuerlig inn på Tournament Planner som er tennisverdenens store turneringssystem.
Resten av kampene spilles utover hele søndagen med start kl. 10.00 hvis banene tillater det!

Pål og Tor møtes i klasse Herrer B.
Pål og Tor fra ifjor.
Kent og Arne fra ifjor.
Kent og Arne fra ifjor.

Back on track!

Hei, da ser det ut som vi er tilbake med adgang til administrering av hjemmesida selv! Det har vært over 2 uker uten adgang.
Vi har arrangert Veteranturneringa vår for første gang! Gode tilbakemeldinger fra alle deltakerne. Men det kunne gjerne vært dobbelt så mange. Se bilde under.
Vi er ferdige med vårens internserie med alle spilte kamper i senior (2 w.o.) og med noen mangler i junior.
Den nye idrettsmeldinga er godt nytt for oss som arbeider med planer om innendørshall. Den vil gi bedre og lettere vilkår enn de gamle bestemmelsene. Etter styremøtet den 5. aug., må vi lage en søknad med teknisk godkjenning med kostnadsoverslag, og hvordan vi regner med å finansiere hallen både bygging og videre drift.
Dette blir mye arbeid og veldig spennende/motiverende!
Flere oppdateringer kommer senere, men først blir det Spania i to uker.
God sommer til dere alle!

Mange av deltakerne
Mange av deltakerne

Veteranturnering 28.-30. juni på Kongsvinger!

I år endrer vi status på vår årlige turnering. Vi ønsker å arrangere en veteranturnering for alle klasser og begge kjønn! En slik turneringsform vil passe bedre for klubbens egne spillere. Yngste klasse er på 35 år og oppover.
Vi ønsker å vise fram anlegget vårt og Kongsvinger by med alt som skjer bl.a.  på festningen. Vi legger opp til sosiale tilstelninger i tillegg til selve turneringen. Fredag etter siste kamp blir det grilling ved klubbhuset, og på lørdag er det mulighet for omvisning på festningen der det nå bygges om for mer enn 100 millioner.
Vi ønsker alle aktuelle spillere riktig velkommen til Kongsvinger! Her er Innbydelse 2013.

Interesserte tilskuere.
Interesserte tilskuere.

Regnet ødela mye for Sparebanken Hedmark Kongsvinger Cup

Turneringa vår fikk store problemer med regnvær i helga. Vi hadde kalkulert med regn på fredag, og det slo jo til. Men derfor var bra vær på lørdag meget viktig. Det ble sendt ut ny spilleplan med fortetting av programmet for å rekke mest mulig på lørdag. Men det som skulle være lett byger, ble raskt til skikkelig regn. To reale skurer gjorde at vi måtte utsette mye til søndag. Yr meldte at det skulle gå fint, mens Storm sa regn da også. Vi rakk bare å spille en liten time før Storm fikk altfor rett! Vi kunne ha spilt fra 6 til 8 søndag kveld, men da ble ventetida for lang og EM-finalen i fotball for nær.

Det ser meget vanskelig ut å fullføre klasse B. Det må i tilfelle gjøres i august pga ferieavvikling for alle deltakerne. Men klasse C kan fullføres hvis Ola Storberg og Helvio Oliveira klarer å spille sin kamp på tirsdag eller onsdag på Golias baner. Deretter venter finale i C med vinner av Storberg/Oliveira mot Morten Huse senere i uka, antakelig torsdag.

Som turneringsleder håper jeg at dette kan gjennomføres!

Sparebanken Hedmark Kongsvinger Cup 2012

Årets Sparebanken Hedmark Kongsvinger Cup vil ha både B og C-klasse. Dette for å trekke flere fra Oslo-området til turneringa vår. Siden klubben fyller 100 år i 2012, vil årets turnering bli et arrangement som markerer at KTK fyller 100 år.

Turneringa blir arrangert siste helg i juni: 29. juni – 1. juli. Det er viktig at våre egne spillere også stiller opp (både i B-klassen for de beste og i C-klassen for de nest beste). Det er lov å stille i begge klasser også.

Fra venstre: Joakim Säglebeck og Simon Gråberg etter finalen.

Sparebanken Hedmark Kongsvinger Cup 2011

Sparebanken Hedmark Kongsvinger Cup 2011 ble spilt den  25. juni på våre baner: Det ble svensk storeslem!

Anlegget ble pusset opp en del før turneringen. Nå ser det bedre ut enn på mange år.

Tre svenske tennisspillere fra Värmland reddet turneringen vår i år. Men de gjorde det ved å ta de tre første plassene i turneringen også! Uten å feie noen av de norske av banen, men likevel imponerende!

De to høyest rankede norske spillerne Preben Aak og Morten Huse måtte begge gi tapt for svenske motstandere. Dermed ble det en helsvensk finale der den rutinerte Joakim Sägleback slo den unge, lovende og litt slitne Simon Gråberg klart.

Tablået med resultater er her…

Det ble en hyggelig turnering i ideelt tennisvær med Arne Huse som turneringsleder.

Arne overrekker 1. premie til Joakim Säglebeck. Andreplassen til unge Simon Gråberg.

Sparebanken Hedmark Kongsvinger Cup 2010

Sommerens turnering i klasse C ble holdt i strålende vær, som vanlig. Den ble preget av skader og andre dårligere grunner for å trekke seg. Hele 3 av deltagerne meldte avbud i løpet av siste 12 timer før turneringen startet! En ga ikke beskjed en gang! Med 2 reelle skader like før turneringen, ble det et noe amputert startfelt.

Men det ble likevel en meget hyggelig turnering med fin stemning mellom spillerne (og publikum!). Filip Rekdal og Jørgen Messel spilte en 3-setter i sin semifinale der de skiftet om å ha kommandoen, men Filip ble til slutt den sterkeste. Glenn Hetlelid viste ingen nåde med sine innledende motstandere. De fikk tilsammen bare 1 game.

Vinner Glenn Hetlelid blir gratulert av Filip Rekdal.

Glenn Hetlelid ble også den sterkeste i finalen mot Filip Rekdal og vant overbevisende: 6-3, 6-2. Arrangører Arne Huse (turneringsleder) og Tommy Kristiansen (bane og hus-sjef) hadde en fin dag på jobben!

Arne og Tommy var to fornøyde turneringsledere da det hele var over.