KTK med tennistrener

Kongsvinger Tennisklubb har i dag knyttet til seg italienske Andrea Camoletto som ny tennistrener i klubben, noe vi er veldig glad for.  Andrea er 32 år, og har jobbet som tennistrener i Italia, USA og Norge. Han kommer til å tilby ulike tenniskurs og privattimer på tirsdager og fredager, samt enkelte søndager. Vi kommer nærmere tilbake til detaljer om tidspunkter og priser.

I forbindelse med oppstart av høstsesongen så inviterer vi til Åpen Dag lørdag 8. september kl. 12 – 15, hvor det blir mulighet til å møte og spille litt med Andrea.

IMG_0689

 

Utebanene er åpnet!

Etter god dugnadsinnsats den siste uken ble nettene hengt opp søndag 6. mai, og dermed ble årets grussesong erklært åpnet!  Banene har fått ganske mange runder med valsing, og var faste og jevne til tidlig mai å være.

Medlemmer spiller selvsagt gratis, mens gjestespillere kan enten booke og betale via Senserio eller betale med Vipps.  Som i fjor er prisen NOK 100,- pr bane pr time.

Når det gjelder booking så er det mulig å booke bane 1 og 2 på nettet, og spillere som har booket i forkant har førsterett på banen.  Bane 3 og 4 kan ikke bookes i forkant.  Ved endel anledninger er banene opptatt i forbindelse med faste treninger, lagkamper og turneringer.  Følg derfor med på hjemmesiden og oppslagstavlen på anlegget.

 

Noe å huske på ved bruk av banene:

  • Husk sko uten grove såler (som joggesko), da disse lager ujevnheter i banene.
  • Sko og baller som har vært brukt på grusen skal ikke benyttes inne i hallen etterpå.
  • Etter spill skal banene kostes.  Forlat banene slik du selv liker at det er der når du kommer.  Er du usikker på hvordan det skal kostes, spør noen i klubben.
  • Om det er tørt skal banene vannes både før og etter bruk.    Ligger det vann på banen så skal det ikke spilles.

Lykke til med tennisspillingen i sommer, og vi håper mange bruker anlegget mye.  Har du noen spørsmål, kontakt oss via kontaktinfoen på forsiden eller via Facebook-siden vår.

IMG_0263

Kongsvinger Tennisklubb søker trener (deltid)

Kongsvinger Tennisklubb søker tennistrener med snarlig tiltredelse. Stillingen er på deltid, anslagsvis 40-50%, men med muligheter for utvidelse. Deler av arbeidstiden vil være på ettermiddager/kvelder/helger, men kandidaten vil selv være med på å bestemme hvilke dager.  Arbeidsoppgaver vil være trening av barn, ungdom og voksne (både nybegynnere og de som har spilt litt), samt sammen med styret i klubben og frivillige jobbe med rekruttering av nye spillere og tilpasning av ulike treningsgrupper og -tilbud. 

Treneren vi søker bør ha erfaring fra både barne- og voksentrening, og være utadvendt og positiv. Personen bør være kreativ i forhold til å skape interesse for tennis i Kongsvinger-regionen, og ha evne til å jobbe selvstendig såvel som bidra i samarbeidet med klubbens frivillige. 

Kongsvinger Tennisklubb ble stiftet i 1912, og eier/drifter et tennisanlegg med fire grusbaner, to innendørsbaner og et klubbhus i hyggelige omgivelser på Kongsvinger. Vi har per idag ingen fast ansatt trener, så en trener vil ha gode muligheter til å forme et hensiktsmessig trenings- og kursopplegg.  Vi oppfordrer både kvinner og menn til å søke.  Lønn etter avtale. 

For spørsmål rundt stillingen, kontakt styreleder Hans E. Neskvern på heneskvern@gmail.com.  Skriftlig søknad sendes til samme adresse.   

Søknadsfrist:  Snarest

 

Slik ligger anlegget vårt.
Slik ligger anlegget vårt.

Priser for spill i Kongsvinger Tennishall

Følgende priser gjelder for spill i tennishallen vår (alle priser per time per bane):

Medlemmer hverdager:  Kr 100,- fra 07 til 16, deretter 140,-

Medlemmer helger:  Kr 100,-

 

Ikke-medlemmer hverdager: Kr 150,- fra 07 til 16, deretter 200,-

Ikke-medlemmer helger:  Kr 150,-

Bestilling foregår via Senserio, og det kan bestilles 1 time, halvannen timer og 2 timer.  Betaling via kort, men ta kontakt med klubben dersom du heller foretrekker klippekort.

Vi tilbyr leie av faste timer hver uke. Ta kontakt om du ønsker dette.

img_1307

Nå er vi i gang med å bygge Kongsvinger tennishall!!!!!!!

Etter nesten 2 års planlegging med utallige opp- og ned-turer, er nå saken klar!
Den 17. juni 2015 startet firma Rolf Døli grunnarbeidene på tomta vår som Ingar Nygård, Jørgen haug , pappa Kristiansen og noen hjelpere har avskoget gjennom våren.
Nå er alt strevet gjennom nesten 2 år glemt, og gleden over å virkelig være klar til selve byggeprosessen den viktigste.
Hans Neskvern, Frode Kristiansen og Arne Huse har utgjort byggekomiteen som har holdt ut hele denne tiden med tusen utfordringer som var umulig å forutse da prosessen startet. Hans og Arne har vært i utallige møter med byråkrater, politikere, firmaer som skal gjøre ulike oppdrag i byggeprosessen, for ikke å snakke om alt som ligger bak finansieringen av hallen. Frode blir enda viktigere nå når byggingen er i gang, siden han vil ha ansvar for betongarbeider og dermed koblingene mellom grunnarbeidet, fundamenter, ringmur og gulv i hallen opp mot Hallmaker som skal bygge selve hallbygget. De er allerede godt i gang med samarbeidet.

Kongsvinger tennishall er tenkt nesten slik.
Kongsvinger tennishall er tenkt nesten slik.

Nå håper vi byggeprosessen vil skride raskt framover. Drømmen er at hallen er mer eller mindre ferdig rundt juletider. Det blir vel århundrets julepresang til alle som er glad i å spille tennis. Tenk på både vinterhalvåret og hver gang det regner vår, sommer og høst, at vi bare kan gå inn i hallen og spille i stedet for å reise slukøret hjem igjen uten å kunne spille. Hvilket løft dette skal bli for tennis på Kongsvinger!
Når selve hallbygget er på plass, vil Hagen & Linstad, Energima, Kongsvinger Rørlegger Service, Hedmark murmesterforretning og klubbens dugnadsarbeidere overta for å fullføre innvendig. Frode Kristiansen vil også ha ansvaret for at snekkerjobben blir gjort bra nok av dugnadsgjengen. Det er så mye å fortelle om alt som har skjedd under prosessen at det får vente til en senere anledning. I dag er det gleden over å være i gang som skal feires!!!
Men det blir feil å ikke nevne den enorme jobben Hans og Arne har gjort gjennom disse to årene. Det er nok over et årsverk til sammen! Gratulerer med dagen!

 

Spennende dager for Kongsvinger tennisklubb.

I løpet av november og desember vil vi i Kongsvinger tennisklubb få svar på søknaden vår til Kongsvinger kommune om støtte på 2 millioner til bygging av Kongsvinger tennishall. Hvis det blir positivt svar på søknaden, er nesten alle brikker i dette store puslespillet på plass! Med full klaff kan vi se for oss at vinteren 2015/2016 kan bli den første med tennis i egen hall i Kongsvinger noensinne! Det vil bli en fantastisk forbedring for sporten vår her i Kongsvinger og i resten av Glåmdalskommunene også.

Tenk også på alle de arrangementene våre som har blitt utsatt/avlyst pga regn opp gjennom alle år også. Hvis dette blir en realitet, er det bare å gjennomføre arrangementet inne i hallen, evt i litt endret form. F.eks. var det kun 52 dager da det var mulig å spille tennis utendørs i hele 2012, altså over 300 dager da hallen ville vært nødvendig.

Det er så mye jeg ønsker å fortelle om hele denne prosessen. Vi har jobbet for det i mange år, og nå kan det bli realitet. Hvis vi får positivt svar i kommunestyremøtet, vil jeg komme tilbake med mange flere viktige punkter underveis i byggesaken vår. Vi føler at vi har en meget god sak og holder pusten til saken er avgjort i kommunestyremøtet den 11. desmber.

Situasjonsplan for ny hall
Situasjonsplan for ny hall.

Picture2