Turneringer utenfor KTK

Morten gjorde det bra i to C-turneringer  “i fjor”.

Rundt årsskiftet 2011 vant Morten en C-turnering og ble nr. 2 i en annen på Furuseth t.k.
Her er litt om hva vi skrev om dette:

Morten vant C-turneringa på Furuseth i helga 5.-6.11.2010!

Morten Huse spilte C-klasse turnering på Furuseth i helga. Det gikk veldig bra. Han møtte seedet nummer 1 i andre runde og vant. Deretter vant han semifinalen med klare siffer, og når finalemotstanderen fikk migrene, ble det turneringsseier på Morten. Vi gratulerer!

 

Her er Morten i aksjon på banen.

 

Morten ble nr. 2 i den første C-turneringen i 2011

Morten deltok i årets første C-turnering i Furusethhallen i helga 15.-16.01.2011. Han spilte 3 lange og tunge kamper. I den første slo han Kim Holst-Larsen i 3 sett. I semifinalen reddet han 3 matchballer og slo Stian Bratli 4-6, 7-5, 6-2. Etter en slik lørdag var det tungt å møte Eldar Høe i finalen kl. 11 på søndag når Høe hadde 2 ganger 6-0, 6-1 i sine kamper. Men det ble nok en lang kamp. Tie-break i første sett som dessverre gikk til Eldar Høe, og da var lite kraft igjen hos Morten, og det ble 6-2 til Høe i siste sett. Eldar Høe er jo en gammel kjenning fra vår turnering SH Kongsvinger Cup. Han ble nr. 2 for 3 år siden hos oss.

Vi er meget godt fornøyd med Mortens innsats. Det setter klubben vår på tenniskartet. Særlig når Erik Gabrielsen har meldt overgang til Nittedak t.k. Han deltok forøvrig i samme turnering og ble slått av Eldar Høe med 6-1, 6-0 i den andre semifinalen.