Sparebanken Hedmark Kongsvinger Cup 2011

Sparebanken Hedmark Kongsvinger Cup 2011 ble spilt den  25. juni på våre baner: Det ble svensk storeslem!

Anlegget ble pusset opp en del før turneringen. Nå ser det bedre ut enn på mange år.

Tre svenske tennisspillere fra Värmland reddet turneringen vår i år. Men de gjorde det ved å ta de tre første plassene i turneringen også! Uten å feie noen av de norske av banen, men likevel imponerende!

De to høyest rankede norske spillerne Preben Aak og Morten Huse måtte begge gi tapt for svenske motstandere. Dermed ble det en helsvensk finale der den rutinerte Joakim Sägleback slo den unge, lovende og litt slitne Simon Gråberg klart.

Tablået med resultater er her…

Det ble en hyggelig turnering i ideelt tennisvær med Arne Huse som turneringsleder.

Arne overrekker 1. premie til Joakim Säglebeck. Andreplassen til unge Simon Gråberg.

Sparebanken Hedmark Kongsvinger Cup 2010

Sommerens turnering i klasse C ble holdt i strålende vær, som vanlig. Den ble preget av skader og andre dårligere grunner for å trekke seg. Hele 3 av deltagerne meldte avbud i løpet av siste 12 timer før turneringen startet! En ga ikke beskjed en gang! Med 2 reelle skader like før turneringen, ble det et noe amputert startfelt.

Men det ble likevel en meget hyggelig turnering med fin stemning mellom spillerne (og publikum!). Filip Rekdal og Jørgen Messel spilte en 3-setter i sin semifinale der de skiftet om å ha kommandoen, men Filip ble til slutt den sterkeste. Glenn Hetlelid viste ingen nåde med sine innledende motstandere. De fikk tilsammen bare 1 game.

Vinner Glenn Hetlelid blir gratulert av Filip Rekdal.

Glenn Hetlelid ble også den sterkeste i finalen mot Filip Rekdal og vant overbevisende: 6-3, 6-2. Arrangører Arne Huse (turneringsleder) og Tommy Kristiansen (bane og hus-sjef) hadde en fin dag på jobben!

Arne og Tommy var to fornøyde turneringsledere da det hele var over.