Kent Elfmark klubbmester i Herrer A, Frode Kristiansen i Herrer B og Arne Huse i double.

Klubbmester 2011 Kent Elfmark

Etter en meget intensiv uke ble klubbmesterskapet i single avviklet. Herrer A besto av to grupper der vinner i den ene møtte toer i den andre i to semifinaler. Der vant Rune Bekkemoen en meget jevn kamp mot Henning Fjeldbu med 7-6 (tie break) i begge sett i den ene og Kent Elfmark meget klart over Jørgen Haug i den andre semifinalen.

I finalen viste Kent at han er en klar vinner av klubbmesterskapet i single med 6-1, 6-3 over Rune.

Herrer B ble spilt som serie der alle møter alle. Det ble en kjempeturnering med nesten bare jevne og spennende kamper. Det viste seg til slutt at Frode Kristiansen klarte å vinne alle sine jevne kamper og vant fortjent. Hans Neskvern tok 2. plassen foran Tor Henriksen på 3. plass.

Klubbmester Herrrer B 2011 - Frode Kristiansen.

Double ble spilt den 3.sept der alle spilte på lag med alle og mot alle. Arne, Henning og Tommy endte alle med to seire og ett tap. Alle hadde også 4-2 i sett, men Arne vant med games 30-15, mens Henning hadde 26-19 på andreplass og Tommy 25-20 på tredjeplass. Alle hadde en fin double-dag med morsomme ballvekslinger. Vi var enige om at vi burde spille double oftere! Fin og ganske lang dag på tennisanlegget for alle.