Startkveld i klubbhuset den 14. nov. 2011

Vidar Steimler fra HIK hjalp oss med å føre klubben vår videre. Vi la planer for de neste årene. Både nåværende, framtidige og tidligere medlemmer var velkomne, men frammøte burde vært bedre.

De som var der gjorde en fin jobb og mange temaer kom fram. Se referat fra møtet her. Startkveld den 14.11.11

Kursholderen Vidar Steimler.

Gjennomføringsevne ble en rød tråd gjennom hele kvelden. Det er ikke nok å si at vi skal gjøre noe, vi må få det gjort også! Vi kom fram til at alle styremedlemmer må gjennomføre minst ett prosjekt hvert år med tilbakemelding på alle styremøter om framdriften av prosjektet.

Styret skal følge opp resultatet av Startkvelden på neste styremøte. Skulle ha vært den 05.12.11, men pga mange forfall i julestria, er det utsatt til 09.01.12.