Einar Rønneberg vant første helgeturnering.

Det ble en fin start for de uhøytidelige turneringene til Henning og Tommy.
9 deltakere ble delt i 3 puljer der alle møtte alle. Deretter spilte alle 1-ere i en pulje med kamp om plassene 1-3, alle 2-erne i kamp om plassene 4-6 og alle 3-erne i kamp om plassene 7-9. Her reultater av lørdagens turnering:

1. Einar Rønneberg
  2. Henning Fjeldbu
  3. Tobias Elfmark
  4. Arne Huse
  5. Tor Henriksen
  6. Pål Haugan
  7. Tommy Kristiansen
  8. Hans Neskvern
  9. Lars Sanne
Einar Rønneberg vant første helgeturnering.

Seier i første lagkamp i NM-lag!

Kongsvinger tennisklubb vant sin første lagkamp i 4. div. avd. A i NM-lag.
Det ble 4-2 seier over Abidsø fra Oslo øst. Det begynte meget uheldig ved at begge doubleparene tapte 8-10 i hvert sitt lange tie-break som avgjorde begge kampene. Altså to tap som begge er så knappe som mulig etter de nye reglene med lange tie-break i stedet for et 3. sett.

Men alle de 4 singlekampene ble vunnet av Kongsvinger, og dermed ble det sammenlagtseier 4-2. Meget imponerende av de 4 singlespillerne:
1) Morten Huse, 2) Kent Elfmark, 3) Morten Langbråten og 4) Roger Jensen.

Her er enkeltresultatene:
1. double   Morten Huse/Kent Elfmark – Ola T. Ryen/David J. Bråten   6-3, 6-7, 8-10.
2. double  Roger Jensen / Arne Huse – Tord S. Østberg/Chr. Amundrød 6-3, 4-6, 8-10.
1. single     Morten Huse                        –             Ola T. Ryen                         6-2, 6-0.
2. single    Kent Elfmark                        –            David J. Bråten                   6-2, 6-1.
3. single    Morten Langbråten             –           Tord S. Østberg                    6-1, 6-0.
4. single    Roger Jensen                       –            Christian Amundrød           6-1, 6-4.

Vi gratulerer med seier!

Flott 100 års jubileumsfest i klubbhuset den 12.05.2012.

Nærmere 30 feststemte personer som alle hadde en tilknytning til KTK eller sto på gjestelista fra NTF, HIK, Kongsvinger kom. v/ordfører og “kultursjef” og Kongsvinger Idrettsråd ved nyvalgt leder Eva Snare møttes til 100 års jubileumsfest i et for anledningen pyntet klubbhus med langbord med gamle tennisrackerter og blå duker i hele klubbhuset.

Det ble spist mat fra Skaslien Gjestgiveri og tilhørende godt drikke pluss festkake med logo og inskripsjon. Underveis fikk gjestene et festskrift til 100 årsdagen og tilhørende foredrag om det samme. Det ble overrakt gaver til 100 årsjubilanten fra alle gjestene nevt ovenfor.

Gave fra Kongsvinger kommune
Ordfører Østgaard overrekker gave til leder Arne Huse.

Festskriftet som ble laget til 100 årsfesten kan lastes ned her [Festskrift KTK 100 år]