Nye poengplukkere i helgeturneringen

Ola og Morten fra 2010

I Einar Rønnebergs, Henning Fjeldbus og Arne Huses fravær ble det mange nye poengplukkere i helgeturneringen den 23. juni:
Ola Storberg, Jørgen Haug, Tommy Kristiansen og Roger Jensen tok de 4 første plassene. Det deltok 9 stykker denne gangen også. En kan vel si at trekkinga var ganske utslagsgivende denne gangen, siden alle fra den ene pulja vant sine sluttspillpuljer!
Her er hele lista:

1 Ola Storberg

2 Jørgen Haug

3 Tommy Kristiansen

4 Roger Jensen

5 Frode Kristiansen

6 Odd Arne Sørensen

7 Alf Henrik Johansen

8 Bernhard Eckbo

9 Pål Haugan

Det ble stortap mot Prinsdalen 2 i NM-lag.

I en utsatt kamp i NM-lag spilte KTK mot Prinsdalen 2 i Oslo tirsdag den 19. juni. Det viste seg å være et meget sterkt lag med veteran Norgesmester Torulv Tjomsland i spissen. Resten av laget hadde flere nasjonaliteter, og alle var meget stabile spillere. Far og sønn Huse spilte double sammen for første gang på nesten 10 år. De åpnet sterkt med 3-0 ledelse og to gameballer til 4-0. Men der sa det helt stopp! KTK fikk bare ett eneste game i resten av kampene etter dette! Klart 0-6 tap og ingen poeng med tilbake til Kongsvinger. I mangel av noe å skylde på fikk de helt merkelige ballene (Prince Tour) gjennomgå. De ble myke etter noen få games og fløy lenger enn baller KTK-spillerne var vant til. Men vi må bare innrømme at vi tapte for et meget godt lag.

Double 1: Tjomsland/Pfister – Morten og Arne Huse 6-3, 6-0.
Double 2: Misic/Alley             – Jensen/Kristiansen     6-0, 6-0.
Single 1:   Torulv Tjomsland – Morten Huse                 6-1, 6-0.
Single 2: Lars Erling Pfister  – Roger Jensen                6-0, 6-0.
Single 3: Paul Anthony Misic – Arne Huse                   6-0, 6-0.
Single 4:   Nils Alley                 – Tommy Kristiansen   6-0, 6-0.

Regnet ødela mye for Sparebanken Hedmark Kongsvinger Cup

Turneringa vår fikk store problemer med regnvær i helga. Vi hadde kalkulert med regn på fredag, og det slo jo til. Men derfor var bra vær på lørdag meget viktig. Det ble sendt ut ny spilleplan med fortetting av programmet for å rekke mest mulig på lørdag. Men det som skulle være lett byger, ble raskt til skikkelig regn. To reale skurer gjorde at vi måtte utsette mye til søndag. Yr meldte at det skulle gå fint, mens Storm sa regn da også. Vi rakk bare å spille en liten time før Storm fikk altfor rett! Vi kunne ha spilt fra 6 til 8 søndag kveld, men da ble ventetida for lang og EM-finalen i fotball for nær.

Det ser meget vanskelig ut å fullføre klasse B. Det må i tilfelle gjøres i august pga ferieavvikling for alle deltakerne. Men klasse C kan fullføres hvis Ola Storberg og Helvio Oliveira klarer å spille sin kamp på tirsdag eller onsdag på Golias baner. Deretter venter finale i C med vinner av Storberg/Oliveira mot Morten Huse senere i uka, antakelig torsdag.

Som turneringsleder håper jeg at dette kan gjennomføres!