Klubbmesterskapet går for fullt!

Puljespilllet er nesten ferdig for herrer single og nybegynnerklassen er nesten ferdig med sitt seriespill. På torsdag starter herrer double som er to puljer med 3 par i hver. Sluttspillet i double er satt opp til søndag kl. 14.

Stillingen i puljespillet for herrer er :

Rød pulje:                    Blå pulje:
Kent Elfmark              Roger Jensen
Morten Langbråten   Tommy Kristiansen
Arne Huse                   Jørgen Haug
Hans Neskvern           Bernhard Eckbo
Tobias Elfmark           Pål Haugan

I nybegynnerklassen har Jonas Hansen tatt en nokså klar ledelse.

Vellykket helgeturnering sto imot regnet.

Helgeturneringen søndag sto i fare for å bli avlyst da regnet kom litt mer og litt mer allerede 15-20 min etter oppstart. Men etter en time med tennisprat og gjennsynsglede for mange som ikke hadde sett hverandre på lang tid, la vi på litt grus og startet opp igjen på to baner. Det var 10 stykker som hadde kommet for å delta i den uhøytidelige helgeturneringen. Ola Storberg og Morten Huse passet på å være med, da de likevel var på Kongsvinger og Tor Henriksen kom på visit med sin Ducati motorsykkel direkte fra sitt nye bosted i Oslo. Når også Thomas Ramstad fant igjen racketen sin etter 12-13 år, var det mye gjennsynsglede å feire på verandaen til klubbhuset. Henning og Tommy sto for turneringen og kaffe med vafler som vanlig. Breddeklubben KTK på sitt beste!

To puljer a fem spillere der alle møtte alle i noe forkortede sett ga alle fire kamper. Deretter enere mot hverandre i finale om seieren, toere mot hverandre om 3. plass også videre nedover lista. Ikke helt uventet ble det Ola Storberg og Morten Huse som møttes i finalen. Alle sluttspillkampene ble til slutt stoppet av regnet, men resultatlista ble laget på grunnlag av stillingen i alle kampene.

Resultatet ble:
1. Ola Storberg 2. Morten Huse 3. Tommy Kristiansen 4. Morten Langbråten, 5. Arne Huse 6. Henning Fjeldbu 7. Hans Neskvern 8. Tor Henriksen 9. Thomas Ramstad og 10 Pål Haugan.

Sammenlagt før de to siste helgeturneringene er da stillingen:
1. Tommy 80 p, 2. Hans 71 p, 3. Henning 62 p, 4. Einar 60 p, 5. Pål 56 p, 6. Tor 33 p og 7. Morten L. 27 p.

Finalistene

Helgeturnering søndag den 11. aug. Her er stillingen så langt.

Den tredje siste helgeturneringen skal spilles søndag den 11. aug. hvis været tillater det. Værmeldingen er ikke den beste, men vi håper på litt flaks!

Stillingen for alle helgeturneringer sammenlagt er følgende:
1. Hans Neskvern           68 p
2. Tommy Kristiansen  64 p
3. Einar Rønneberg       60 p
4. Pål Haugan                 50 p
4. Henning Fjeldbu       50 p
6. Tor Henriksen            23 p
7. Øyvind Smerkerud    20 p
7. Alf Henrik Johansen 20 p
Det har vært totalt 16 deltakere så langt.

De to siste helgeturneringene er foreløpig satt opp til:1. sept. og 15. sept.