Tanker foran ute-sesongen 2014.

Etter et hyggelig Årsmøte med to gamle travere som takket for seg i styret og tre nye spennende navn inn i styret, ser jeg fram til en interessant sesong på tennisanlegget vårt. Vårdugnaden er godt i gang, og det kan bli rekordtidlig sesongstart. Hvis alle bidrar med valsing, kan vi kanskje sette opp nett 2. påskedag!

Likevel er det planene om Tennishall som dominerer arbeidet i klubben denne våren. Vi leverte 4 søknader til administrative personer i Kongsvinger kommune og 8 kopier av søknaden til de polistiske partiene i kommunestyret fredag den 11. april, der vi inviterer oss selv til å fortelle mer om byggeplanene våre. Både kultursjef og ordfører har gitt tilbakemelding om at søknaden vår vil få sin korrekte behandling i kommunale organer. Ingen partier har svart ennå. Vi jobber parallelt med teknisk godkjenning,  idrettsfunksjonell godkjenning og videre finansiering.

En annen spennende sak for denne sesongen er at Maria Claussen (spiller på damelaget til Fagerheimen i Oslo i 1. divisjon i NM-lag og lege ved Kongsvinger sykehus) har sagt seg villig til å etablere ei jente/dame gruppe med to faste treninger i uka. Dette har vi ønsket oss i mange år! Håper dette blir vellykket! Lykke til til Maria og de jentene/damene som blir med på dette nye tilbudet.

Som dere forstår, er dette den mest spennende start på en sesong på lang tid. Hvis disse saken går i orden, vil klubben vår ta et skikkelig sprang framover. Med hall er det bare å glede seg stort til fortsettelsen! Det er lov å drømme!

Søknad om tennishall i Kongsvinger hjemmesida er søknaden vår.

Kongsvinger tennishall KK hjemmeside er en Powerpoint om hallen, plan for kostnader og drift.

Arne Huse, leder.

Vellykket årsmøte med tennishall og jentetennis som viktigste saker.

Mandag den 7. april avholdt Kongsvinger tennisklubb sitt årsmøte. Den store saken i klubben for tiden er selvfølgelig søknaden om å få bygge tennishall like bak klubbhuset vårt. Da kan garderober og kafeteria i klubbhuset også benyttes til hallen. Det sparer oss for 2-3 mill. kr i byggekostnader og er en forutsetning for at klubben skal klare det økonomiske løftet i en slik utbygging.
Årsmøtet hadde også store forventninger til en ny satsing på dame/jente tennis i klubben vår med to faste treninger hver uke. Vi har stor tro på at Maria Claussen klarer å etablere en slik gruppe, gjerne én med voksne og én for yngre jenter.
Valget ga tre nye damer og en ny mann inn i styre og stell i klubben. Samtidig takket to veteraner for seg og fikk stor takk og blomster i etterkant av møtet. Vi håper at både Lars Sanne og Pål Haugan vil bli ofte å se på anlegget vårt i tida framover også.

De nye navnene er: Julia Sørpebøl som styremedlem, Jonas A. Hansen og Maria Claussen som varamedlemmer og Gry Karlsen som medlem i valgkomiteen.

Årsmøte 14.04.07 er sakspapirene til årsmøtet.

Arsmoteprotokoll KTK 2014 er protokollen fra årsmøtet.

Trekningen for NM-lag er klar!

Her er datoer for oppsettet av 4. div avd. A for sesongen 2014:

Hjemme mot Ski 2 lør. den 24. mai
Hjemme mot Nesodden 2 tor. den 29. mai
Borte mot Kolbotn 2 ons. den 4. juni
Hjemme mot Majorstuen søn. den 8. juni
Hjemme mot Stabekk 4 tir. den 17. juni
Borte mot Berg 2 lør. den 21. juni
Borte mot Sinsen 2 lør. den 23. aug.

Alle aktuelle må skrive opp dette og gi Kent beskjed om hvilke datoer som passer den enkelte. Da tar Kent ut laget til hver enkelt kamp.
Dette er det beste oppsettet KTK noensinne har fått! Kanskje krangelen i fjor hjalp oss i år?

Årsmøte i KTK man. 07.04.2014

Alle medlemmer er hjertelig velkommen til årsmøtet i Kongsvinger tennisklubb man. den 7. april i klubbhuset!
Valgkomiteen har gjort en fin jobb, så alle verv har kandidater.

Tennishall blir den viktigste saken i år også. Dessuten ser det ut til at vi er i ferd med å få en dame/jente gruppe med faste treningstider to ganger i uka. Spennende!

Velkommen!