Åpen dag på tennisanlegget søn. 1. juni kl. 12 – 16.

Ivrige tennisspillere
Kurs for ungdom på tennisanlegget.

Velkommen til

ÅPEN DAG på tennisbanene

søndag 1. juni 2014 kl. 12-16
Sted: Tennisanlegget Nord-Tråstad

Kongsvinger Tennisklubb ønsker å få flere barn, ungdom og voksne  til å bruke tennis til trim/ trening og inviterer derfor til åpen dag søndag 1. juni.

Det vil bli muligheter for instruksjon og/ eller spill på egen hånd. Du kan også få informasjon om hva vi kan tilby av aktiviteter. Vi har åpen dag fra kl 12 til kl 16, så kom når det passer deg.

Vi tilpasser opplegget til de som møter opp uavhengig av hvor gammel du er og hvor lite eller mye du har spilt før. Det blir aktiviteter også for de minste!
Opplegget er gratis, og vi har baller og noen racketter til utlån.
Kiosken er åpen, så ta med litt småpenger.
Kom gjerne innom uansett, hvis du ønsker informasjon om muligheter for å spille tennis på Kongsvinger.
Kongsvinger tennisklubb v/ trenerkoordinator Kent Elfmark, tlf. 99024760 og leder Arne Huse, tlf. 97143316.

2. helgeturnering ble avholdt lør. den 31. mai.

6 spillere deltok i den andre uhøytidelige helgeturneringen lørdag. Det ble spilt i to puljer med 3 spillere i hver. Enere, toere og treere i de to puljene møttes til finalespill.
Resultatene ble:
1) Øyvind Smerkerud, 2) Arne Huse, 3) Jørgen Haug, 4) Jonas A. Hansen, 5) Hans Neskvern og 6) Pål Haugan.
Neste hlgeturnering blir antakelig flyttet til lør. 14. juni grunnet utsatt lagkamp mot Ski.

Knepent tap for 4. div. laget i første kamp.

4. div. laget møtte Nesodden i sin første kamp i NM-lag. Det ble mange jevne kamper, særlig de våre gutter tapte. Sluttresultatet ble 4-2 til Nesodden etter at Kent Elfmark og Anders Engh vant sine singler ganske greit. Men resten av kampene endte altså med knepne seire til Nesodden.
Den aller første kampen etter programmet mot Ski, ble utsatt pga usikkert vær. Blir antakelig spilt søn. den 15. juni på våre baner.
Her er alle resultatene:
HD 1 Kent Elfmark, Børge Petersen Øverleir – Kim Ergo Biesenbaum, Dag Kalsnes 5-7, 4-6 HD 2 Anders Engh, Morten Langbråten – Kim Jensen, Øystein Netteberg 6-4, 3-6, 6-10 HS 1 Kent Elfmark –  Kim Ergo Biesenbaum 6-1, 6-1 HS 2 Børge Petersen Øverleir – Dag Kalsnes 6-2, 4-6, 6-7 HS 3 Anders Engh – Kim Jensen 6-4, 6-0 HS 4 Morten Langbråten – Øystein Netteberg 7-5, 3-6, 2-6.

Første helgeturnering med 11 deltakere!

Helgeturneringene ser ut til å bli minst like populære i år som i fjor! 11 deltakere hadde ristet av seg grunnlovsfeiringen og var klare til dyst kl. 11.00 den 18. mai.
Tre puljer med 4, 4 og 3 deltakere spilte seg fram til finalespill. Resultatene ble:
1. Rune, 2. Arne, 3. Roger, 4. Øyvind, 5. Henning, 5. Jørgen, 7. Tommy, 8. Erik, 8. Thomas, 10 Berhard, 11 Pål.
Neste helgeturnering blir lør. den 31. mai pga “Tennisens dag” den 1. juni.
Det blir minst 8 helgeturneringer i løpet av sesongen.

Jr.-samling den 19. mai.

Søndag den 19. mai arrangerte KTK en  jr.-samling etter helgeturneringen tidligere på dagen.
Fra kl. 16-18 var 5 gutter og 3 jenter i aksjon på banene. De prøvde forskjellige balløvelser og spilte tennis sammen. Kent, Oskar og Pål sto for instruksjonen. Kanskje vil disse guttene være stammen i en jr.-serie senere i vår.

tidligere deltakere
Hedda og Nora 2013

Nå er damene/jentene i gang!

Nå har Maria Clausen og hennes medhjelpere kommet i gang med faste treninger for damer/jenter. De spiller fast på tirdager og torsdager fra 18.30 til 20.00 hver uke. Hittil her været vært litt imot damene, men fra i morgen (20.mai) blir det bok bare finvær! De som ønsker å være med, kan bare møte opp. Medlemskap ordner vi underveis. Litt utlån av rackerter kan dere få en stund. Baller holder klubben. Bare pass på at skoene ikke har knotter under. Helst så lite mønster som mulig. Hjertelig velkommen!!!!