Sparebanken Hedmark Kongsvinger Cup 2014 vel i havn tross regn.

Hovedsponsor

Så er årets utgave av Sparebanken Hedmark Kongsvinger Cup for veteraner vel i havn til tross for at hele lørdagen regnet bort! Ola Storberg nå Blommenholm og Sandvika t.k., men med røtter fra Brandval, tok en imponerende seier i klassen 40+ foran Kent Elfmark Kongsvinger t.k., Halvor Persson Lillehammer t.k. og Frank Amundsen Abilsø t.k.. Storberg spilte en av sine aller beste kamper da han slo Halvor Persson i sin første kamp i puljespillet 6-3, 6-0. Selv om siffrene ser overlegne ut, var dette en meget velspilt kamp der sikkerheten og løpskapasiteten til Storberg virkelig kom til sin rett! Han vant med liknende sifre i finalen mot Kent Elfmark også: 6-0, 6-4, så årets turnering fikk en meget verdig vinner i klassen 40+.
I klassen 65+ gikk det litt roligere for seg, men innsatsen var stor her også. Bjørn E. Larsen Holmenkollen t.k. vant med minste mulige margin over Arne Huse Kongsvinger t.k., 6-4, 5-7, 10-8. Når matchballen i tillegg var en såkalt nettruller, blir “forskjellen” enda mindre. Pål Haugan Kongsvinger t.k. tok 3.-plassen med Pål Moe Nordberg t.k.  på 4. plass.
Alle var godt fornøyd med årets turnering. Vi håper på enda flere deltakere til neste år.
Hilsen turneringskomiteen: Tommy Kristiansen, Kent Elfmark og Arne Huse.

Finalistene i 40+ Ola og Kent.
65+ spillerne
Ola Storberg vant40+
Bjørn E. Larsen vant 65+

Sparebanken Hedmark Kongsvinger Cup er halveis.

Sparebanken Hedmark Kongsvinger Cup fikk en god start med fine baner og bra vær på fredag, mens lørdagen regnet bort. Vi håper likevel at det lar seg gjøre å spille resten av kampene på søndag.
Gruppe A i klassen 40+ er godt i gang. Kent Elfmark Kongsvinger t.k. og Frank Amundsen Abildsø t.k. har begge vunnet sine to første kamper og møtes i en ren gruppefinale på søndag. Gruppe B har ikke kommet så langt ennå.
I klasse 65+ er det spilt to superjevne kamper som begge ble avgjort med super tie-break som 3. og avgjørende sett. Pål Haugan Kongsvinger t.k. vant med 11-9 i sitt super tie-break over Pål Moe, Nordberg t.k., mens Arne Huse Kongsvinger t.k. tapte 10-8 i sitt super tie-break i avgjørende sett mot Bjørn E. Larsen Holmenkollen t.k..
Alle resultater legges kontinuerlig inn på Tournament Planner som er tennisverdenens store turneringssystem.
Resten av kampene spilles utover hele søndagen med start kl. 10.00 hvis banene tillater det!

Pål og Tor møtes i klasse Herrer B.
Pål og Tor fra ifjor.
Kent og Arne fra ifjor.

Seier på Super tie-break mot Berg 2!

Det var en meget godt fornøyd gjeng som dro hjem igjen etter den spennende lagkampen mot Berg 2 på lørdag.
Som vanlig tapte vi de to doublene etter meget gjevne kamper. 1. doublen tapte vi etter super tie-break og 2. doublen tapte vi etter to vanlige tie-break. Altså 0-2 etter doublene.
I singlekampene gikk det bedre. Arne Huse vant relativt greit som 4-er og Roger Jensen dro hjem en noe jevnere kamp som 2-er. Dermed var stillingen 2-2.
Hans Neskvern tapte mot kanskje den beste på Berg 2, og da var alt opp til Børge Pettersen-Øverleir i sin kamp mot Bergs nr. 1. Det ble meget jevnt, og kampen gikk til et avgjørende 3. sett der Børge kjempet hjem settet med 6-3. Dermed sto det 3-3 i seire. Da er regelen at alt skal avgjøres med et super tie-break i double med fritt valgte spillere på begge lag. Noe motvillig tok Børge og Hans ansvar for Kongsvinger t.k. De startet meget godt og hadde god ledelse helt til det plutselig jevnet seg ut mot slutten. Gleden var dermed enda større da de dro seieren i land, og dermed seier i hele lagkampen! Gratulerer!

Roger spilte 2-er
Hans spilte 3-er.
Arne spilte 4-er.
Børge spilte 1-er.

Så kom seieren for 4.div.-laget!

Etter flere forsmedelige tap i vedig jevne lagkamper for 4.div.-laget, kom en etterlengtet 6-0 seier over Ski på hjemmebane søndag den 15. juni. Ofte har det startet med to tap i tie-break etter doublene, men ikke i dag. Seier både til Kent Elfmark/Børge Pettersen-Øverleir og Anders Engh/Tommy Kristiansen ga en fin 2-0 ledelse. Kent, Børge og Anders vant nokså greit sine singler, mens Tommy tapte første sett 5-7. Desto mer gledelig at Tommy snudde også sin singlekamp til seier med tie-break i siste sett! Dermed endte med en meget overbevisende 6-0 seier. Vi gratulerer alle med fin innsats!

Tommy leder helgeturneringene
Tommy vant spennende single!.
Kent vant 1.-single.

Tennisens dag med mange deltakere og flott vær!

Det var fullt på alle de 4 banene under hele arrangementet “Tennisens dag” på anlegget vårt søn. 1.juni fra kl. 12-16. Alle aldre og begge kjønn var representert. Særlig flere av jentene viste imponerende spill til tross for lite erfaring med tennis på forhånbd. Forhand, backhand og volley ble testet med stort hell. Flere holdt ballen i spill mer enn 10 ganger over nettet når de prøvde å slå mange slag.

Noen av jentene på bane 2
De minste var på bane 4.

Med litt brus og kake holdt de fleste ut i flere timer. Her er flere av de som koste seg på “Tennisens dag”:

Rebekka og Emma spilte fint sammen.
!,5 år er kaskje litt tidlig?