Klubbmesterskapet sliter med regn, regn og mer regn.

Klubbmesterskapet skulle vært halvveis i Herrer single nå lørdag kveld, men det er bare spilt noen få kamper og alle har vært utsatt pga regn. Vi trenger Tennishall også om sommeren!

Her er oppsettet for KM med trekking og spilleplan som dessverre blir utsatt hele tiden:
trekking single og double      Spilleplan for KM innledende puljer

Kent vant Herrer single ifjor.

Rune Bekkemoen fester grepet som årets helgeturneringsvinner.

Nok en vellykket helgeturnering ble arrangert søndag 10. aug. Med 9 deltakere delte vi inn i 3 puljer med 3 i hver. Alle enere møttes i nytt puljespill om plassene 1-3, toerne om plassene 4-6 og treerne om plassene 7-9, så alle fikk 4 kamper. Det førte til mange slitne bein (og hoder) med krampetendenser og noen feilvurderinger mot slutten av dagen.
Denne turneringsformen bruker 3 baner hele tiden, så den fjerde banen var ledig for ikke-turneringsspillere. Den var også i bruk hele dagen, så maksimal utnyttelse av anlegget hele tiden!
Resultatene ble:
1) Roger Jensen, 2) Morten Langbråten, 3) Rune Bekkemoen 4) Arne Huse, 5) Tommy Kristiansen 6) Pål Haugan, 7) Einar Rønneberg, 8) Tor Henriksen og 9) Mats Våreid.

Dermed er stillingen sammenlagt før de to siste turneringene i september:
1) Rune Bekkemoen 84p, 2) Arne Huse 67p, 3) Pål Haugan 66p, 4) Hans Neskvern 65p,
5) Tommy Kristiansen 57p.
Kampen om 2.plassen er steinhard!

Helgeturneringene den 5. juli og 27. juli.

Resultatene fra 5. juli ble:
1 Rune, 2 Tommy, 3 Hans, 4 Thomas, 5 Frode, 6 Pål, 7 Terje (Risberg).

Her er resultatene fra Helgeturneringa 27. juli: 1 Ola(Storberg), 2 Rune, 3 Morten L,  4 Hans,  5 Henning,  6 Tommy,  7 Erik,  8 Pål.
Ola helt overlegen. Fint og varmt vær. Regnet kom mindre enn 1 time etter spillinga.

Sammenlagt etter  27. Juli: 1 Rune 72p,  2 Hans 65p, 3 Pål 53H, 4 Arne 52p,
5 Tommy 43p.