Juniorene har også hatt KM.

I år har vi fått en fin guttegjeng som spiller mye tennis. Det er svært gledelig!
Noen av disse har spilt klubbmesterskap for jr. og 3 av dem har også startet i 5. div. i internserien vår. Hvis de fortsetter like ivrig i tida framover, vil det bli spennende å følge utviklingen deres.

Her er bilde av de 3 beste i KM junior. Vinneren ble Karl Petter Engebretsen foran Ingvald Melby Holm og Simen :

De 3 beste i jr.-klassen.

Kent Elfmark ble klubbmester i år også!

Klubbmesterskapet 2014 er dermed i mål. Det har vært en lang og fin turnering.
Kent Elfmark slo Morten Langbråten 6-3, 6-3 i finalen for Herrer Single. Kent har antakelig rekorden i antall klubbmesterskap i KTK gjennom alle tider.

I Double ble det som vanlig meget jevnt og spennende! Simen Aasvestad steppet inn da Jørgen Haug måtte melde forfall, og han og Thomas Ramstad gikk like gjerne bort og vant hele doubleturneringen. De slo vårt kvinnelige innslag i turneringa, Maria Clausen, og Einar Rønneberg i en jevn kamp som måtte avgjøres med et langt tie-break i 3. sett!

I skrivende stund har jeg ikke alle resultater helt på plass, siden jeg har vært i New York og sett US Open i nesten en uke. Men her er de viktigste resultatene:

Herrer Single:

Klubbmester 2014 Kent Elfmark

1.   Kent Elfmark
2.   Morten Langbråten
3.   Roger Jensen
4.   Tommy Kristiansen
5.   Rune Bekkemoen
6.   Hans Neskvern
7.   Thomas Ramstad
8.   Pål Haugan
9.   Arne Huse