Spennende dager for Kongsvinger tennisklubb.

I løpet av november og desember vil vi i Kongsvinger tennisklubb få svar på søknaden vår til Kongsvinger kommune om støtte på 2 millioner til bygging av Kongsvinger tennishall. Hvis det blir positivt svar på søknaden, er nesten alle brikker i dette store puslespillet på plass! Med full klaff kan vi se for oss at vinteren 2015/2016 kan bli den første med tennis i egen hall i Kongsvinger noensinne! Det vil bli en fantastisk forbedring for sporten vår her i Kongsvinger og i resten av Glåmdalskommunene også.

Tenk også på alle de arrangementene våre som har blitt utsatt/avlyst pga regn opp gjennom alle år også. Hvis dette blir en realitet, er det bare å gjennomføre arrangementet inne i hallen, evt i litt endret form. F.eks. var det kun 52 dager da det var mulig å spille tennis utendørs i hele 2012, altså over 300 dager da hallen ville vært nødvendig.

Det er så mye jeg ønsker å fortelle om hele denne prosessen. Vi har jobbet for det i mange år, og nå kan det bli realitet. Hvis vi får positivt svar i kommunestyremøtet, vil jeg komme tilbake med mange flere viktige punkter underveis i byggesaken vår. Vi føler at vi har en meget god sak og holder pusten til saken er avgjort i kommunestyremøtet den 11. desmber.

Situasjonsplan for ny hall
Situasjonsplan for ny hall.

Picture2

Internserien for høsten er nesten slutt.

Nå er det bare noen hengekamper igjen i høstens internserie. De fleste har spilt alle sine kamper, men dessverre har det blitt noen med bare noen få kamper også. Litt skader og noen andre årsaker gjør at ikke alle divisjonene er fullført skikkelig. Men opp- og nedrykk er vel på det nærmeste avgjort.

Kent Elfmark vant 1. div., Rune Bekkemoen vant 2. div., Thomas Ramstad har antakelig vunnet 3. div. til tross for ett tap, Jonas Hansen har vunnet 4. div og Karl Petter Engebretsen ser ut til å vinne den superjevne 5. div. med minste mulige margin (ett game bedre enn Ingvald M. Holm?). Hvis noen finner noen feil i tabellene, må dere si fra på mail: arn-hu@online.no .

Her er de nesten ferdige resultatene:   Resultater Hosten 2014 .

Årets helgeturneringer er over. Rune Bekkemoen vant sammenlagt.

Søndag 28. september ble siste helgeturnering arrangert med sgledelig stor deltakelse. Både gamle storheter og de nye helt unge spillerne våre stilte opp. Rune Bekkemoen forsvarte sin ledelse fra tidligere og vant sammenlagt for hele utesesongen 2014.

Den siste dagen var det 11 deltakere og resultatene ble:
1.- Ola Storberg  2.- Øyvind Smerkerud  3.- Tommy Kristiansen  4.- Kent Elfmark
5.- Anders Engh  6.- Rune Bekkemoen  7.- Morten Langbråten  8.- Pål Haugan
9.- Markus Bergaust  10.- Henning Fjeldbu  11.- Ingvald Melby Holm.

Gjennom hele sesongen har altså 26 spillere deltatt i helgeturneringene, noe som helt sikkert er ny rekord. Vi gleder oss allerede til neste sesong!
Her er resultatene sammenlagt:
1) Rune 100 p,  2) Tommy 86 p, 3) Arne 74 p,  4) Øivind 70 p, 5) Pål 68p,  6) Hans 63 p,
7) Morten L. 58 p,   8) Jørgen 41,5p, 9) Ola 40p,  10) Roger 36p, 11) Henning 33,5p,
12) Anders 33p, 13) Thomas 32,5p,   14) Erik 20,5p, 15) Tor 20p,   16) Bernhard 19p,
17) Sigurd 18p,   18) Alf H.  16p, 19) Jonas 14p,   19) Kent 14p, 21) Frode 13p,
22) Einar11p, 22) Terje 11p,   24) Mats 9, 24) Marcus 9p,   26) Ingvald 7p.

Rune vant.
Rune vant sammenlagt.