Årets første Helgeturnering vunnet av Anders Engh.

Årets første Helgeturnering lurte regnet!
Hittil i år har regnet lurt oss tennisspillere og det meste av planene våre, i dag var vi som lurte regnet. Akkurat etter at de siste vanndammene tørket opp, satte 8 ivrige tennisspillere i gang turneringen delt i to puljer. Med 3 kamper i puljespillet og deretter 1-er mot 1-er, 2-er mot 2-er osv fikk alle deltakere fire korte kamper. Finalerunden ble akkurat ferdig før regnet igjen gjorde banene uspillbare. Her er resultatene:
1.- Anders Engh,  2.- Rune Bekkemoen,  3.- Tommy Kristiansen,  4.- Karl Petter Engebretsen,  5.- Hans Neskvern,  6.- Ingvald Melbye,  7.- Jonas Hansen,  8.- Arne Huse.

Rune vant.
Rune ble nr. 2

Åpen dag med tennis den 7. juni.

Velkommen til

ÅPEN DAG på tennisbanene

søndag 7. juni 2015 kl. 12-16

Anlegget sett fra bane 3.

Sted: Tennisanlegget Nord-Tråstad

Kongsvinger Tennisklubb ønsker å få flere barn, ungdom og voksne  til å bruke tennis til trim/ trening og inviterer derfor til åpen dag søndag 7. juni.

Det vil bli muligheter for instruksjon og/ eller spill på egen hånd. Du kan også få informasjon om hva vi kan tilby av aktiviteter. Vi har åpen dag fra kl 12 til kl 16, så kom når det passer deg.

Vi tilpasser opplegget til de som møter opp uavhengig av hvor gammel du er og hvor lite eller mye du har spilt før. Det blir aktiviteter også for de minste!

Opplegget er gratis og vi har baller og noen racketer til utlån.

Kiosken er åpen, så ta med litt småpenger.

Værforbehold. Foreløpig, så er tennis en utendørsidrett i Kongsvinger. Hvis det regner så mye at det ligger vann på banene, kan de dessverre ikke brukes. Kom gjerne innom uansett, hvis du ønsker informasjon om muligheter for å spille tennis på Kongsvinger.

Kongsvinger tennisklubb v/ trenerkoordinator Kent Elfmark, tlf. 99024760

og leder Arne Huse, tlf. 97143316

Nye treningstider for juniorer (gutter og jenter) og damer.

Velkommen til TENNIS-treninger mai – juni 2015.

TIRSDAGER KL. 17:    Juniorer (gutter og jenter)

TIRSDAGER KL. 18:    Damer

TORSDAGER KL. 17:  Juniorer (gutter og jenter)

TORSDAGER KL. 18: Damer

Oppstart torsdag 14/5

Det vil bli muligheter for instruksjon og/ eller spill på egen hånd.
Vi tilpasser opplegget til de som møter opp uavhengig av hvor gammel du er og hvor lite eller mye du har spilt før. Det kan bli aktiviteter også for de minste!

Treningene er gratis for medlemmer, og vi har baller og noen racketer til utlån.

Værforbehold.
Foreløpig
, er tennis en utendørsidrett i Kongsvinger. Hvis det regner så mye at det ligger vann på banene, kan de dessverre ikke brukes.

Kongsvinger tennisklubb v/ trenerkoordinator Kent Elfmark, tlf. 99024760, Maria Clausen tlf. 98844150 og leder Arne Huse, tlf. 97143316.

Noen av jentene på bane 2

SH Kongsv. Cup 2011 Finale