Internserien for våren 2015 er nesten ferdig!

Nå går det mot slutten av vårens internserier for de 5 divisjonene med herrer og noen jr.-spillere. 1., 2. og 5. divisjonsspillerne har vært flinkest til å fullføre sine serieopplegg. De er nesten ferdigspilte alle tre.
Det står igjen noen helt avgjørende kamper for seier i 1. div, nedrykk fra 1. div, opprykk fra 2. div. og opprykk fra 5. div. Disse blir spilt i løpet av førstkommende uke.
3. og 4. div. har en jobb å gjøre for å bli ferdige.

Resultatene så langt er som følger Resultater Varen 2015 .

Ola Storberg vant helgeturneringen 28. juni.

Tidligere KTK-spiller Ola Storberg, nå flyttet til Osloklubb, var på besøk på gamle trakter og vant helgens uhøytidelige klubbturnering. Det var 8 deltakere i helgens turnering, og resultatene ble som følger:

1.- Ola Storberg  2.- Tommy Kristiansen  3.- Morten Langbråten  4.- Alf Henrik Johansen
5.- Eirik Johannesen  6.- Jonas Hansen  7.- Tor Henriksen  8.- Pål Haugan.

Ola Storberg fra tidligere oppgjør mot Kent Elfmark.

NM-lag 4. div. er nesten ferdig for i år. 6-0 seier mot Hønefoss 2.

I helgen spilte 4. div.-laget vårt to spennende lagkamper. Det ble tap 1-5 mot Vestre Bærum på lørdag, og 6-0 seier mot Hønfoss 2 på søndag. Hadde Anders Engh vært med på lørdag også, kunne det fort blitt seier i den lagkampen også! Han løfter de andre et hakk, siden de da får spille mot spillere ranket ett hakk lavere på motstandernes lag. Børge Petersen-Øverleir tok vår eneste seier mot VBTK, mens alle de andre kampene ble svært jevne. Aller nærmest var Morten Langbråten og Tommy Kristiansen i dobbelkampen sin med tap 7-10 i super tie-break som avgjør dobbelkamper når det står 1-1 i sett.

På søndag møtte gutta våre Hønefoss 2 som dessverre bare klarte i stille med 3 spillere. Dermed ledet KTK 2-0 før spillingen startet. Men alle Kongsvingerspillerne gjorde jobben sin med seier i alle kampene! Vi så 2 unge spillere fra Hønefoss, der særlig den ene kan nå langt i norsk tennis. Han er 14 år og slo virkelig hardt på alle muligheter som bød seg, til tross for sin spede kropp. Her var det teknikk til tusen i de fleste slag. Men dessverre for han går for mange av slagene hans litt ut foreløpig. Det skyltes også lurt spill av Anders Engh. Selv om sett-sifrene ble klare i fordel Anders, er det ikke tvil om at det kan bli motsatt innen få år. Veldig gøy å se på for oss som gjorde det.

Det bør også nevnes at kaptei på laget, Kent Elfmark, gjennomførte begge lagkampene til tross for at han var slått ut med kink i ryggen tidligere i uka. Han klarte en seier på søndag mot en annen frisk unggutt fra Hønefoss, men måtte tåle et tap på lørdag mot en meget god motstander fra VBTK.

Da gjenstår det kun en lagkamp i årets serie for NM-lag for “oss”, og det skjer i slutten av august mot Berg 2. Her er resultatene fra helgens kamper:

Klasse Kongsvinger VBTK Resultat

6-1 6-3
MS4
6-0 6-0 Not played, no player for Lag 2

Nå er vi i gang med å bygge Kongsvinger tennishall!!!!!!!

Etter nesten 2 års planlegging med utallige opp- og ned-turer, er nå saken klar!
Den 17. juni 2015 startet firma Rolf Døli grunnarbeidene på tomta vår som Ingar Nygård, Jørgen haug , pappa Kristiansen og noen hjelpere har avskoget gjennom våren.
Nå er alt strevet gjennom nesten 2 år glemt, og gleden over å virkelig være klar til selve byggeprosessen den viktigste.
Hans Neskvern, Frode Kristiansen og Arne Huse har utgjort byggekomiteen som har holdt ut hele denne tiden med tusen utfordringer som var umulig å forutse da prosessen startet. Hans og Arne har vært i utallige møter med byråkrater, politikere, firmaer som skal gjøre ulike oppdrag i byggeprosessen, for ikke å snakke om alt som ligger bak finansieringen av hallen. Frode blir enda viktigere nå når byggingen er i gang, siden han vil ha ansvar for betongarbeider og dermed koblingene mellom grunnarbeidet, fundamenter, ringmur og gulv i hallen opp mot Hallmaker som skal bygge selve hallbygget. De er allerede godt i gang med samarbeidet.

Kongsvinger tennishall er tenkt nesten slik.

Nå håper vi byggeprosessen vil skride raskt framover. Drømmen er at hallen er mer eller mindre ferdig rundt juletider. Det blir vel århundrets julepresang til alle som er glad i å spille tennis. Tenk på både vinterhalvåret og hver gang det regner vår, sommer og høst, at vi bare kan gå inn i hallen og spille i stedet for å reise slukøret hjem igjen uten å kunne spille. Hvilket løft dette skal bli for tennis på Kongsvinger!
Når selve hallbygget er på plass, vil Hagen & Linstad, Energima, Kongsvinger Rørlegger Service, Hedmark murmesterforretning og klubbens dugnadsarbeidere overta for å fullføre innvendig. Frode Kristiansen vil også ha ansvaret for at snekkerjobben blir gjort bra nok av dugnadsgjengen. Det er så mye å fortelle om alt som har skjedd under prosessen at det får vente til en senere anledning. I dag er det gleden over å være i gang som skal feires!!!
Men det blir feil å ikke nevne den enorme jobben Hans og Arne har gjort gjennom disse to årene. Det er nok over et årsverk til sammen! Gratulerer med dagen!

Fin Helgeturnering i fint tennisvær!

Endelig var været bare på den positive siden, og 9 deltakere hadde en fin søndag på tennisbanene. 3 puljer a 3 spillere fikk to kamper hver, 1-ere møtte 1-ere, 2-ere møtte 2-ere osv. i finalepuljene og dermed fikk alle 2 kamper da også.
Akkurat som forrige gang vant Anders Engh denne helga også. Han har tatt kommandoen i årets helgeturneringer som av sluttes ca. 1. oktober.
Her er resultatene:
1.- Anders Engh  2.- Kent Elfmark  3.- Tommy Kristiansen  4.- Thomas Ramstad  5.- Hans Neskvern  6.- Morten Langbråten  7.- Tor Henriksen  8.- Arne Huse  9.- Pål Haugan.

Anders Engh vant 2. helgeturnering.
Kent ble nr 2.
Tommy ble nr. 3