Klubbmesterskapet nærmer seg avgjørelsene.

Nå er alle puljene ferdigspilt. Resultater nedenfor.

Jeg har da satt opp kampene i sluttspillet, siden vi bestemte hvilke puljer som skulle møtes i sluttspillet, da vi foretok trekkinga.

Pulje Kent:                   Pulje Øyvind:                      Pulje Tommy:                     Pulje Morten:
1.  Børge P-Ø             1. Anders E                            1. Tommy K.                        1. Morten L.  2. Kent E.                  2. Alf J.                                   2. Ingvald M.H.                   2. Rune B.  3. Simen Aa.             3. Øyvind S.                           3. Arne H.                             3. Hans N.  4. Pål H.                    4. Thomas R.                         4. Jonas H.                            4. Karl Petter E.

Da blir oppsettet slik:
1-ere møtes:     Tommy K.  – Morten L.                 og           Anders E.  –  Børge P-Ø.
2-ere møtes:     Ingvald M.H. – Rune B.                 og           Kent E. – Alf J.
3-ere møtes:     Hans N. – Arne H.                og           Simen Aa. får w.o. pga Øyvinds skade.
4-ere møtes:     Jonas H. – Karl Petter E.               og           Thomas R. – Pål H.

Vinnere møter vinnere til kamper om 1., 5., 9. og 13. plassene.
Tapere møter tapere til kamper om 3., 7., 11. og 15. plassene.

Mao får alle to kamper i sluttspillet (unntatt taperen av Hans-Arne som blir nr. 11 pga Øyvinds skade).  Vi tar derfor sikte på å spille de første sluttspillkampene i løpet av man.-fredag.

Finaler og kamp om 3. plassen (siste premieplass) bør spilles samtidig på lørdag kl. 12.00, hvis det er mulig.

Doublekamper som ikke blir spilt på søndag, må spilles på ukedagene fram til finaledagen (lør. den 29. aug.).

Lykke til med sluttspillkampene!

Internserien begynner også til uka for de som klarer å putte de innimellom, men 1 kamp er jo enkelt å ta igjen senere også.

Døli har snart gjort jobben sin!

Firma Rolf Døli v/Jørn Døli og hans medarbeidere har gjort en imponerende innsats på byggetomta. Store høydeforskjeller på 2-3 m er borte, og en jevn fin flate som skal bli gulvet hallen ligger nå bak klubbhuset og venter på betongarbeidere fra ØMF og dugnadsarbeidere fra klubben. De neste 5-6 ukene er betongfundamenter til stålbuene og ringmuren til hallen hovedoppgavene i byggeprosessen. Dette arbeidet styres av bl.a. Frode Kristiansen som også sitter i byggekomiteen.

En fornøyd leder tar selfie med anleggsmaskiner i arbeid på tomta.
Litt tidlig ute?