Anders Engh vant klubbmesterskapet 2015.

Det ble Anders Engh som dro av gårde med tittelen klubbmester i KTK for Åpen klasse single for 2015. Han vant et meget fortjent klubbmesterskap etter å ha møtt nesten alle de andre store utfordrerne til tittelen underveis i turneringen. Han hadde en meget hard 3-setts kamp mot Øyvind Smerkerud i Puljespillet for å vinne pulja si, for deretter å slå Børge Petersen-Øverleir i semifinalen og til slutt Morten Langbråten i selve finalen fredag ettermiddag.
Det kan vel ikke kalles fullt hus og stormende jubel, siden de hadde avtalt et tidspunkt seg i mellom for unngå regn og kollisjoner andre arrangementer. Men Hans og Arne kunne bevitne resultatet fra en av nabobanene der de hadde sin divisjonskamp i internserien. Denne finalen skiller seg ikke veldig fra mange tidligere finaler og bekrefter klubbens breddestatus til fulle. Vi setter veldig stor pris på masse aktivitet, og dyrker vinnere i tilsvarende liten grad.
Men at prestisjen mellom finalemotstanderne var mer enn stor nok, kunne lett bekreftes på bane 4 ut fra diverse lyder fra bane 1! De ga alt i en god batalje som endte 6-3, 6-2 til Anders og dermed tittelen klubbmester i Åpen klasse single for 2015.
Anders Engh ligger også godt an i double-turneringen sammen med makker Karl Petter Engebretsen. Men der gjennstår det noen kamper.

Finalemotstanderene Anders Engh og Morten Langbråten.
Årets klubbmester i Åpen klasse single.