Så er utesesongen 2015 over …

Vi hadde en fin høstdugnad i dag der alle banene fikk passe mye grus før vinteren, slik at den fester seg godt med banegrusen gjennon kulde og snø. Vanligvis er det litt vemodig å avrunde utesesongen med høstdugnaden siden det vanligvis er 5-6 måneder før vi kan spille tennis på Kongsvinger igjen.
Men denne gangen var det annerledes, for bak klubbhuset var det også aktivitet. Der satte Kristiansen brothers opp ringmursplater i et imponerende tempo. De ga seg først da alle tvingene var oppbrukt, og bare noen få plater lå umontert. Over dem var det ca. 1,5 mål med metalltak som blir undertaket i noe som skal hete Kongsvinger tennishall. Bare navnet får meg til å fryse på ryggen og få gåsehud på armene.
Tenk at KTKs villeste drøm er i ferd med å gå i oppfyllesle! Tennis blir helårsidrett på Kongsvinger! Vi trenger snart ikke reise 8 mil til Arvika eller Lillestrøm, evt. 10 mil til Hamar eller Oslo for å spille tennis om vinteren. Vi kan invitere til aktiviteter på tennisanlegget uten å frykte at alt bare regner bort, noe vi har opplevd smertelig mange ganger.
Arbeidet skrider jevt og sikkert framover i det gode høstværet om dagen. I følge Hallmakers framdriftsplan vil skallet på hallen være klart ca. 1. des. Da slipper elektrikere, varmepumpe og ventilasjonsmontører, tennisdekkearbeidere, rørleggere, våtromsmontører og dugnadssnekkerne til. Hvis alt går som vi håper, vil hallen ha tennisspillere i aksjon før 1. feb.-16.
Med dette som bakteppe ble dagens høstdugnad fylt med både det vanlige vemodet, men også enorme forventninger om det som skal komme i løpet av vinteren.
Som en liten forsmak legger jeg ved et dronebilde av situasjonen den 18. okt. !

Så fint blir anlegget vårt.
Så fint blir anlegget vårt.

Nå begynner hallen å ta form ….

Etter 5 dager i London var det gøy å komme hjem til byggetomta vår. Alle søylene på begge langveggene var reist, og det var klart for å binde dem sammen med de store buene. Nå ser vi hvilke dimensjoner det handler om, og konturene av selve hallen tegner seg mot himmelen; Kongsvinger tennishall. Bare navnet gir meg frysninger på ryggen! Hittil har det vært tittelen på en arbeidsoppgave/et prosjekt, men nå begynner realitetene å sige inn. Det er med ærefrykt jeg stikker ned hver dag og sjekker hvor langt arbeiderne har kommet. Her er hva jeg fikk se i dag:

Hallen tar form.
Hallen tar form.
Klubbhuset i bakgrunn.
Klubbhuset i bakgrunn.