Tommy har bestemt datoene for helgeturneringene!

Nå er datoene for helgeturneringene klare. Det kan komme uforutsette saker i veien, men det tar vi hvis det blir aktuelt. Her er datoene:
8. mai, 22. mai, 5. juni, 19. juni, 3. juli, 31. juli, 11. sep. og 25. sep.
Da ønsker vi oss selv lykke til med årets uformelle helgeturneringer!
Hvem vinner sammenlagt i år?

Tommy ble sammenlagtvinner i fjor.

Da starter utesesongen på tennisanlegget vårt!

Nå er alle de 4 utebanene klare for spill! Det er en fin dag i året! Men overgangen er jo mye mindre i år for alle oss som har spilt mye innendørs. Nå vil hallen bli mer og mer dit vi går når været krever det. Det vil være mulig å bestille strøtimer ved dårlig vær til bare 100 kr. pr bane (50 kr. pr. spiller) i det samme systemet som vi har brukt hele tiden inne. Dere gjør det på mobiltelefonen på direkten når dere trenger det.

Lykke til med sesongen både ute og inne etter som hvordan været er gjennom sommerhalvåret!! Følg spilleregler og sunn fornuft når dere er på anlegget. Utespilling for ikke-medlemmer koster det samme som før: 50 kr. pr. spiller pr. time som betales i timeleiekassa.

Styret.

Årsmøtet avholdt og nytt styre på plass.

Tirsdag den 29. mars hadde Kongsvinger tennisklubb sitt årsmøte med den nye tennishallen som hovedsak. Styret er fornøyd med aktiviteten fra vi åpnet hallen den 27. feb. og fram til nå. Men vi må fortsatt jobbe hardt med å øke inntektene våre, for å klare avdrag og renter på byggelånet. Under sak: Valg under årsmøtet sto plassen for kasserer tom, siden Frode Kristiansen avsluttet dette vervet ved årsmøtet. Erik Elseth var årsmøtets kandidat, men siden han var på en lengere ferie i Florida, måtte forespørselen vente til han var tilbake. Det er derfor gledelig å meddele at han nå har sagt ja til dette vervet og dermed er den siste plassen i styret besatt. Her er protokollen fra årsmøtet:
Arsmoteprotokoll KTK 2016