KTKs rankingspill

Vi vekker nå til live den gamle suksessen med rankingspill, og håper flest mulig blir med. Hensikten er å bidra til økt aktivitet og spill, samt hjelpe medlemmene våre til å bli bedre kjent med hverandre og på den måten skaffe seg nye spill-partnere.

Rankingspill foregår slik. Vi setter opp en rankingliste for de påmeldte, og man kan utfordre en spiller inntil 4 plasser høyere for en ranking-kamp.  Dersom den fra før høyest rankede vinner, beholder begge sin plass.  Dersom den lavest rankede vinner, overtar denne rankingplassen til motstanderen, mens sistnevnte flyttes et hakk ned på listen.

Den som blir utfordret må finne et egnet tidspunkt for kampen innen to uker, hvis ikke går seieren til utfordreren.  Utfordreren bestiller bane og stiller med ok baller. Etter kampen anbefaler vi at den som blir utfordret bruker mCash til å overføre sin del av baneleien til den som booket.

Deltakelse på rankingspill er gratis, bortsett fra baneleie for kampene.  (På sommeren spiller selvsagt medlemmer gratis ute).

Nye deltakere på listen kan utfordre inntil 8 plasser opp første gang.

Så fort en kamp er spilt, sender vinneren kampresultatet til Hans på heneskvern@gmail.com / 9063 7874 eller Maria på mariaclausen@hotmail.com / 988 44 150.   Vi oppdaterer da rankinglisten på nettet og ved jevne mellomrom også i hallen.

Har man ikke spilt en rankingkamp på en måned, flyttes man automatisk en plass ned.  (Gjelder ikke ved skader og i sommerferien).

Kampene i rankingspillet er i utgangspunktet best av 3 sett, med tredjesett som et super-tiebreak (til 10) såfremt ikke begge spillere er enige om noe annet.  Men den kan uansett ikke spilles som en 1-setts kamp.

Vil du bli med, så send en mail til heneskvern@gmail.com eller mariaclausen@hotmail.com. Vi kjører igang fra februar.

mCASH_SBH_logo

Bruk mCash i tennisklubben

Vi har nå fått opp en mCash-løsning, slik at medlemmer og gjester kan bruke mobiltelefonen til å betale for kioskvarer og tennisprodukter. Kjapt, trygt og greit! Under turneringer vil man kunne betale for kaffe, vaffel, brus og annet, samt selve for selve turneringsdeltakelsen.  Det er også mulig å betale for bruk av banene, men husk at booking fortsatt må foregå via Senserio.

Og et lite tips:  mCash fungerer utmerket når en spiller skal overføre penger til motspilleren som booket banen.

mCASH_SBH_logo

Priser for spill i Kongsvinger Tennishall

Følgende priser gjelder for spill i tennishallen vår (alle priser per time per bane):

Medlemmer hverdager:  Kr 100,- fra 07 til 16, deretter 140,-

Medlemmer helger:  Kr 100,-

Ikke-medlemmer hverdager: Kr 150,- fra 07 til 16, deretter 200,-

Ikke-medlemmer helger:  Kr 150,-

Bestilling foregår via Senserio, og det kan bestilles 1 time, halvannen timer og 2 timer.  Betaling via kort, men ta kontakt med klubben dersom du heller foretrekker klippekort.

Vi tilbyr leie av faste timer hver uke. Ta kontakt om du ønsker dette.

Nytt år med nye muligheter!

Sesongen 2016/2017 er den første hele sesongen for innespilling i Kongsvinger tennishall, og dermed er tennis helårsidrett i Kongsvinger for første gang! Det er en helt utrolig fin følelse for oss som har vært i klubben i mange år, ja mange tiår. Før har vi valfartet til Hamar, Arvika og Oslo på vinterstid, bare for å holde oss litt i gang gjennom vinteren. Nå er plutselig innesesongen sikrere enn utesesongen, siden dårlig vær ikke er noen hindring lenger. Har vi avtalt spilling i tennishallen kl. 16 – 17.30 og betalt på Senserio, vet vi at det bare er å møte opp og spille! Deilig følelse.

Hallen fungerer meget fint. Banene, lysene, bakgrunn på veggene, garderober med dusjer og ikke minst det deilige tennisbelegget på gulvet, alt er tipp topp. Mange har oppdaget hvor bra det er i hallen, men vi har alltid plass til flere! Særlig på dagtid og i helgene er det plass til mange flere! Bruk gjerne knappen for timebestilling rett under bildet her på hjemmesida eller bestill via Facebooksida vår: https://www.facebook.com/Kongsvingertennisklubb/  . Siste mulighet er  direkte til Senserio.com og be om Kongsvinger tennisklubb. Da er du også inne på vår Senserioside og du kan gå inn på vanlig måte. Første gangen må du registrere deg.

Litt ekstra reklame for seniortennisen vår! Både mandag og torsdag kl. 12 og 1-2 timer framover er et mulig å komme og spille med andre seniorer/folk som er ledige på dagtid. Her justerer vi tempoet etter deltakernes ønsker: noen blir skikkelig svette, andre tar det mer med ro. Målet er å bli 10 – 15 personer som får det tilbudet de passer best til. Litt instruksjon, men mest “kosetennis” for trimmens skyld!

Mvh Arne Huse.

fullsizeoutput_72c

Alle kursene i Kongsvinger tennishall fortsetter i uke 3.

Hei alle sammen!

Alle kursene fra høsten-16 fortsetter nå vinteren og våren 2017.
Det er også plass til nye deltakere! Vi setter bare opp flere kurs!

Kongsvinger Tennisklubb inviterer til en ny runde med KURS

i Kongsvinger Tennishall VINTEREN 2017:

Vi prøver å tilpasse kursene til ønskene deres, men i utgangspunktet ser kursprogrammet slik ut:

Tidspunkt Målgruppe Trenere
Mandager kl. 12-14 Seniortennis Arne Huse/ Pål Haugan
Tirsdager kl. 18-19 Voksne nybegynnere Kent Elfmark/ Pål Haugan
Tirsdager kl. 19-20 Voksne viderekomne Pål Haugan
Torsdager kl. 12-14 Seniortennis Arne Huse/ Pål Haugan
Torsdager kl. 18-19 Ungdom/ voksne nybegynnere Kent Elfmark/ Pål Haugan
Lørdager kl. 11.30-12.30 Barn Maria Clausen/ Erik Elseth

Det er 8 plasser på hvert kurs.

PRIS: kr 800 for 9 ganger (kr 400 for barn).

PÅMELDING: til Kent Elfmark. mail: kent.elfmark@gmail.com  Skriv navn, alder, adresse + tlf eller ring meg, så får du også mer informasjon: 99024760

OPPSTART:   Uke 3, tirsdag 17. januar