Lag-NM 2017 i gang

For første gang stiller Kongsvinger Tennisklubb med to lag i lag-NM, og begge spiller i 4. divisjon (men i ulike avdelinger).  Søndag 21. mai var begge lagene på bortetur for å åpne sesongen.  Førstelaget møtte Mysen 2, som viste seg å være en rutinert gjeng som spilte for  Ørje tidligere.  Laget vårt besto av Maria, Øyvind, Stian og Morten.   Vi innledet med tap for førstedobbelen og seier for andredobbelen, men så ble det seier i bare en av de fire singel-kampene (Øyvind vant sin).  Dermed ble det 2-4 totalt, og null poeng.

Følgende link brukes for å følge førstelagets avdeling gjennom sesongen:  4. div avd B

Andrelaget som for anledningen besto av Rune, Tommy, Bernt og Hans, dro til Abildsø. Abildsø stilte nok med et noe mer urutinert lag enn det de ofte stiller med, men også Rune gjorde sin lag-debut og Bernt var tilbake etter mange års fravær.  Som i Mysen-kampen sto det 1-1 etter double-kampene, men til gjengjeld var det vi som vant 3 av 4 singler  (ved Rune, Bernt og Hans).  Så i tidenes første kamp for KTK2 stakk vi avgårde med 3 poeng.

Andrelagets kamper kan følges gjennom sesongen her:  4. divisjon avd C

Allerede torsdag 25. mai kl 12 skal førstelaget til pers igjen, da mot Snarøya 2. KTK2 spiller mot Sarpsborg på søndag 28. mai kl. 12.  Begge disse kampene går hjemme på Kongsvinger.

Resultatlister første internturnering 2017

Sommerens første internturnering er unnagjort, og med god deltakelse.  10 spillere var med, og det er veldig gledelig.  Flere av klubbens beste spillere var med, så nivået var høyt. Maria stakk av gårde med seieren, etter å ha slått Morten og Øivind i finalerunden.

1. Maria

2. Morten

3. Øivind

4. Kent

5. Tommy

6. Bernhard

7. Hans

8. Bernt

9. Arne

10. Pål

Torsdagstreninger for alle

Fra og med førstkommende torsdag 11. mai og frem til skoleferien tilbyr vi trening og instruksjon for nybegynnere og litt viderekomne.

17-18:  Barn fra 6 år og ungdom

18-19:  Voksne

Det vil bli muligheter for instruksjon og/ eller spill på egen hånd. Vi satser på å ha minst en trener tilgjengelig.

Treningene er gratis for medlemmer og vi har baller og noen racketer til utlån.

NB! Hvis det regner så mye at det ligger vann på banene, så kan de ikke brukes, men de som har med innesko kan spille innendørs i tennishallen vår.

Kongsvinger tennisklubb v/ trenerkoordinator Kent Elfmark, tlf. 990 24 760

og leder Hans Neskvern, tlf. 906 37 874

Åpen Dag lørdag 13. mai

Kongsvinger Tennisklubb ønsker å få flere barn, ungdom og voksne  til å bruke tennis til trim/ trening og inviterer derfor til åpen dag lørdag 13. mai kl 1200 til 1500.

Det vil bli muligheter for instruksjon og/ eller spill på egen hånd. Du kan også få informasjon om hva vi kan tilby av aktiviteter.

Vi tilpasser opplegget til de som møter opp, uavhengig av hvor gammel du er og hvor lite eller mye du har spilt før. Opplegget er gratis og vi har baller og noen racketer til utlån. Kiosken er åpen

img_1311

Hvis det regner, så kan du få prøve litt tennis inne i hallen vår, hvis du har med innesko!

Kongsvinger tennisklubb v/ trenerkoordinator Kent Elfmark, tlf. 990 24 760

og leder Hans Neskvern, tlf. 906 37 874

Utebanene er åpnet!

Takket være solid dugnadsinnsats og litt godt vårvær har vi nå åpnet de fire utebanene våre. Som kjent spiller alle medlemmer gratis ute, men husk at medlemsskapet skal være betalt før du spiller.  For ikke-medlemmer er prisen NOK 100,- pr bane pr time, og betaling skal være gjennomført før spill.  Du kan betale via Senserio (banebooking-systemet vårt), mCash eller ved å bruke kassa på veggen til den lille redskapsboden utenfor Bane 4.   Når det gjelder Senserio er det kun Bane 1 og 2 som kan forhåndsbookes der.  For Bane 3 og 4 er det førstemann til mølla som gjelder, såfremt det ikke er turneringer eller lagkamper som pågår.  Bruk Kalenderen til høyre for å se om det er arrangementer hvor mange baner er opptatt.

Husk sko uten for mye knotter. Løpesko kan ikke benyttes, siden sålene river opp mye, og banene blir ujevne. Etter spill skal banene kostes. Allerede nå merker vi at et par av banene blir fort tørre, så veldig fint om det vannes dersom grusen begynner å virvle opp under spill.  Om alle passer på litt grunnleggende vedlikehold kommer vi til å ha veldig gode baner gjennom hele utesesongen.

Lykke til med spillingen – vi sees på anlegget!

uteanlegget