Ny bedriftsserie for tennis: Aktivligaen

Aktivligaen

Kongsvinger Tennisklubb planlegger en bedriftsserie i tennis kalt Aktivligaen, som skal kjøres igang fra midten av oktober av.  Hver bedrift stiller med et lag bestående av 2-4 spillere, og over en 2-timers periode spilles bedriftslaget to singler og en double.  Man kan stille med de samme spillerne i single som i double, eller man kan bytte en eller begge.  Man må ikke stille samme mannskap hver eneste ligarunde.  For bedrifter som ikke er store nok til å kunne stille et eget lag vil vi godta at man samarbeider med andre bedrifter.

Planen er at hvert bedriftslag får 5-7 ligakamper nå i høst, og at disse avvikles mandager eller torsdager.  Enkelte tilpasninger kan selvsagt gjøres.

Kongsvinger Tennisklubb håper med Aktivligaen å bidra til å bidra til bedre folkehelse og aktive ansatte, samtidig som vi håper og tror dette blir et sosialt og morsomt tiltak for de involverte.

Deltakelse nå i høst koster NOK 2200,-, og da dekkes timeleie for alle kamper, baller og administrasjon.  Det blir også premiering av ligavinneren.

Vi fyller opp ligaen fortløpende, maksimalt 8 plasser.  Ta kontakt for påmelding eller om dere ønsker mer informasjon.

fullsizeoutput_526

Kursoversikt høsten 2017

fullsizeoutput_72c

Kongsvinger Tennisklubb inviterer til KURS i Kongsvinger Tennishall

HØSTEN 2017

Slik ser kursprogrammet ut:

Tidspunkt Målgruppe Trenere
Mandager kl. 12-14 Seniortennis Arne Huse/ Pål Haugan
Tirsdager kl. 17.30-18.30 Voksne nybegynnere Kent Elfmark/ Pål Haugan
Tirsdager kl. 18.30-19.30 Voksne viderekomne Kent Elfmark/Pål Haugan
Torsdager kl. 12-14 Seniortennis Arne Huse/ Pål Haugan
Fredager kl. 16-17 Junior, ca. 10-15 år Hans Neskvern/ Tommy Kristiansen/ Kent
Fredager kl. 17-18 Barn, ca. 6-10 år Erik Elseth/ Hans/ Tommy/ Kent

Det er 8 plasser på hvert kurs.

PRIS: kr 800 for voksne og kr 400 for barn/ junior.

Disse kursene varer til og med uke 50.

PÅMELDING: til Kent Elfmark. mail: kent.elfmark@gmail.com  Skriv navn, alder, adresse + tlf eller ring meg, så får du også mer informasjon: 99024760

OPPSTART: Uke 42, tirsdag 17. oktober

Mvh, Kent Elfmark, trenerkoordinator KTK

Invitasjon til medlemsmøte

Kongsvinger Tennisklubb har mye å tilby denne høsten, av aktiviteter, kurs og annet, og vi vil gjerne informere medlemmer og andre interesserte om tilbudet.  Dette blir også en fin anledning for dere til å komme med innspill om hva dere ønsker – både nå i høst og på litt lengre sikt.

I tillegg kommer Sparebanken Østlandet, som vil snakke litt om hvordan de jobber i forhold til lokalmiljøet.

Vel møtt!

SparebankLogo