Åpent tennisanlegg på torsdager

Har du lyst til å prøve tennis? Enten du er helt nybegynner, eller spilt litt men mangler noen å spille med, så kan torsdager kl. 18 – 19 være et tidspunkt å merke seg fremover.  Vi arrangerer Åpent Tennisanlegg, så kom innom for å prøve. Noen fra klubben er tilstede, og vi tilpasser opplegget til de som møter opp.  Har du ikke racket eller baller, så har vi med dette.  Opplegget er gratis, og foregår fra 24. mai og ut juni måned i denne omgang.

Regner det så går vi innendørs, så ta isåfall med innesko.

uteanlegget

Rekorddeltakelse!

Hele 18 personer stilte på årets første helgeturnering, og dette er rekord med solid margin. Blant spillerne fant vi noen av de mest ivrige i klubben de siste sesongene og også et par debutanter. Det er veldig gledelig.

Resultater:

1.- Øyvind Smerkerud
2.- Bernt Lilleåsen Åransberg
3.- Svein Bjerkesmoen
4.- Morten Langbråten
5.- Hans Neskvern
6.- Jørn Karlsrud
7.- Tommy Kristiansen
8.- Krysztof Bak
9.- Patrick Holtet
10.- Mijahil Vazquez
11.- Christian Brovold
12.- Terje Sletten
13.- Arne Huse
14.- Geir Nygård
15.- Erik Martinsen
16.- Erik Elseth
17.- Pål Haugan
18.- Victoria Morris

Håper så mange som mulig stiller også i de påfølgende turneringene. Det drøyer en stund til neste gang, siden lagkampene begynner i slutten av mai, men følgende datoer er satt opp:  24 juni, 8 juli, 5 august, 2 september, 16 september, 30 september.

Bildet er tatt ved en annen anledning, og viser dagens vinner Øivind sammen med turneringsleder Tommy.  Han hadde en stri tørn med å steke vafler, holde styr på oppsett og spille en god del kamper.

Utebanene er åpnet!

Etter god dugnadsinnsats den siste uken ble nettene hengt opp søndag 6. mai, og dermed ble årets grussesong erklært åpnet!  Banene har fått ganske mange runder med valsing, og var faste og jevne til tidlig mai å være.

Medlemmer spiller selvsagt gratis, mens gjestespillere kan enten booke og betale via Senserio eller betale med Vipps.  Som i fjor er prisen NOK 100,- pr bane pr time.

Når det gjelder booking så er det mulig å booke bane 1 og 2 på nettet, og spillere som har booket i forkant har førsterett på banen.  Bane 3 og 4 kan ikke bookes i forkant.  Ved endel anledninger er banene opptatt i forbindelse med faste treninger, lagkamper og turneringer.  Følg derfor med på hjemmesiden og oppslagstavlen på anlegget.

Noe å huske på ved bruk av banene:

• Husk sko uten grove såler (som joggesko), da disse lager ujevnheter i banene.
  • Sko og baller som har vært brukt på grusen skal ikke benyttes inne i hallen etterpå.
  • Etter spill skal banene kostes.  Forlat banene slik du selv liker at det er der når du kommer.  Er du usikker på hvordan det skal kostes, spør noen i klubben.
  • Om det er tørt skal banene vannes både før og etter bruk.    Ligger det vann på banen så skal det ikke spilles.

Lykke til med tennisspillingen i sommer, og vi håper mange bruker anlegget mye.  Har du noen spørsmål, kontakt oss via kontaktinfoen på forsiden eller via Facebook-siden vår.

Julia og Amy med seier i Arvika

Vi er nok ikke den klubben i Norge som er flinkest til å delta i turneringer utenfor våre egne, men 1. mai dro Julia og Amy på svensketur for å spille en dameturnering hos Arvika Tennisklubb. Det gikk så bra at de vant hele turneringen!   Vi gratulerer så mye.

Det meldes om at dette var en veldig hyggelig og godt arrangert turnering, så vi håper at vi kan stille med flere deltakere neste anledning.  Kanskje kan vi få noen av Arvika-damene til å delta i en tilsvarende turnering hos oss også?

vinnare damdubbel 1 maj 2