Refleksjoner før første skikkelige innendørssesong.

Hallen ble jo åpnet den 27. feb. i år med stor stas både i hallen på dagtid og i klubbhuset om kvelden. At Kongsvinger tennisklubb nå er en helårsklubb med tennis gjennom hele året, er fortsatt litt uvirkelig. Vi som alltid har klaget over kort sesong fra mai til september og problemer så snart regnet kom og ødela fine opplegg, kan nå se fram til kjempefine forhold uansett vær og ytre faktorer. Nå har vi full kontroll!

Når andre idretter må avrunde fordi høsten blir for tøff, kan vi bare flytte oss inn i hallen og storkose oss med to flotte baner og full aktivitet inne! Vi merker at flere andre kommer og ber om å få låne hallen til noe som likner på sine utendørsaktiviteter.

Snorklipping i den nye hallen.

Siden åpningen har vi hatt 3 store forbedringspotensialer. Den største og viktigste har vært å få opp mørke bakvegger på langveggene våre. Dette gir mye bedre syn på tennisballene når de er i spill også ved serving. Dessuten demper bakveggen ballene fra å sprette ut på banene igjen etter at de har truffet veggen, og en deilig tilleggseffekt er lyddemping av både støy og tale. Etter en skikkelig dårlig kveld i vår der vi rett og slett ikke klarte denne jobben, var det dobbelt deilig da vi den 3. sept. var 7 stykker (akkurat mange nok) som klarte denne kjempejobben med Ingar Nygård som problemløseren og den som utførte de vanskeligste oppgavene. På slutten av jobben gikk det skikkelig raskt og riktig og få opp de siste delveggene. Som leder føltes denne dagen helt på høyde med åpningsdagen den 27. feb.! Dagen etter klargjorde vi for oppheng av 15-20 reklamer på den borteste gavlveggen. Ingar og Hans i hver sin lift (lånt av Eriksen Maskinutleie) og jeg som håndtlanger fra gulvet var akkurat det som trengtes den dagen også. Fantastisk dugnadshelg i hallen!!!!

Kent, Maria og Arne i hallen.
Ingar og Hans i liftene.

Helgen etter dro Pål Haugan og jeg til Holmestrand for å hente 2-3 tonn med treningsutstyr som Alf Johansen hadde skaffet brukt, i en leid lastebil. Noen utfordringer fikk vi med flatt batteri, manglende luft i ett av bakdekka og last som krevde en meget stødig sjåfør i Pål i alle svingene på veg hjem igjen, men alt endte vel! Nå skal Alf hjelpe oss med å montere alt inne i treningsrommet vårt, og dermed får hallen en fin tilvekst for alle som bruker den, særlig skoleklasser.

Den 3. forbedringen er at lyset nå er innstilt enda bedre enn det var ved åpningen. Kent og jeg hang ca. 10 meter over gulvet i en ekstra stor lift som Eriksen Maskinutleie hadde lånt oss, og justerte 8 av lyskjeglene slik at lyset nå er bedre fordelt på gulvet foran grunnlinjene. Nå er det bare å glede seg til enda bedre spilleforhold i hallen til høsten og all framtid. Vi gleder oss stort til den første skikkelige innendørssesongen!

Slik er bakveggene.

Nå må alle tennisinteresserte benytte mulighetene til å spille i av flott tennishall, både med faste timer med “faste” medspillere og spille masse i ledige strøtimer som leies ved å gå inn på nettet og senserio-systemet direkte eller via hjemmesida vår og knappen: “Bestille tid i hallen”. Da registrerer dere første gangen med e-mail adresse og selvvalgt passord, så ser dere hva som er ledig og velger tid og betaler direkte på nettet. Da får dere bekreftelse på betaling og koden til døra inn til hallen. Det lønner seg 50 kr. pr time å være medlem!

Lykke til med innesesongen 2016/2017!   Arne Huse, leder.