KTKs rankingspill

Vi vekker nå til live den gamle suksessen med rankingspill, og håper flest mulig blir med. Hensikten er å bidra til økt aktivitet og spill, samt hjelpe medlemmene våre til å bli bedre kjent med hverandre og på den måten skaffe seg nye spill-partnere.

Rankingspill foregår slik. Vi setter opp en rankingliste for de påmeldte, og man kan utfordre en spiller inntil 4 plasser høyere for en ranking-kamp.  Dersom den fra før høyest rankede vinner, beholder begge sin plass.  Dersom den lavest rankede vinner, overtar denne rankingplassen til motstanderen, mens sistnevnte flyttes et hakk ned på listen.

Den som blir utfordret må finne et egnet tidspunkt for kampen innen to uker, hvis ikke går seieren til utfordreren.  Utfordreren bestiller bane og stiller med ok baller. Etter kampen anbefaler vi at den som blir utfordret bruker mCash til å overføre sin del av baneleien til den som booket.

Deltakelse på rankingspill er gratis, bortsett fra baneleie for kampene.  (På sommeren spiller selvsagt medlemmer gratis ute).

Nye deltakere på listen kan utfordre inntil 8 plasser opp første gang.

Så fort en kamp er spilt, sender vinneren kampresultatet til Hans på heneskvern@gmail.com / 9063 7874 eller Maria på mariaclausen@hotmail.com / 988 44 150.   Vi oppdaterer da rankinglisten på nettet og ved jevne mellomrom også i hallen.

Har man ikke spilt en rankingkamp på en måned, flyttes man automatisk en plass ned.  (Gjelder ikke ved skader og i sommerferien).

Kampene i rankingspillet er i utgangspunktet best av 3 sett, med tredjesett som et super-tiebreak (til 10) såfremt ikke begge spillere er enige om noe annet.  Men den kan uansett ikke spilles som en 1-setts kamp.

Vil du bli med, så send en mail til heneskvern@gmail.com eller mariaclausen@hotmail.com. Vi kjører igang fra februar.

mCASH_SBH_logo