Internserien såvidt igang

De første kampene i internserien ble spilt i helgen, selv om det nær sagt som normalt var endel utsettelser.  Desto mer gledelig at det ble spilt full runde i 1. divisjon,  siden denne har vist seg noe “treg” å gjennomføre de siste gangene.  På forhånd var det spådd mange jevne kamper i denne divisjonen, og det holdt bra stikk.

Regjerende klubbmester Øivind møtte Johan, og stakk av med en seier 8-5 i det oppgjøret.   Gundars sikret seg en 8-6 seier over Maria, mens Morten ordnet en knepen 8-7 seier mot Børge. Vi gjetter på at det var noen skikkelig lange og tøffe ballvekslinger på slutten av det oppgjøret.

I de øvrige divisjonene ble det spilt kun 1 kamp i hver divisjon.   Hans slo Bernt 8-3 i 2. divisjon mens Julia overrasket med å slå Arne 8-5 etter å ha ligget under 2-5 midtveis.  I den nye damedivisjonen vant Dorte 8-2 over Kristin.

Bildet nedenfor viser Øivind der han henter krefter til de avsluttende gamene mot Johan.

fullsizeoutput_83b