Innendørs klubbmesterskap 2017

For første gang arrangeres det et innendørs klubbmesterskap i KTK.   Turneringen, som er åpen for alle medlemmer i klubben, arrangeres i perioden fredag 17. til søndag 26. mars.   Hovedvekten av kampene vil bli forsøkt lagt til de to helgene, men det vil også bli avviklet noen kamper gjennom uken.   Finalen spilles søndag 26. mars kl. 1500.

Alle kamper spilles som best av tre sett, der tredjesett spilles som et super-tiebreak til 10 poeng. Selve formatet (om det blir cupsystem med a- og b-sluttspill eller små grupper innledningsvis) bestemmes nærmere når vi ser antallet påmeldte.   Men vi forventer at alle deltakere vil få 3-4 kamper.

Deltakelse koster NOK 300,- og inkluderer leie av baner for alle kamper.  Klubben holder baller  (Wilson US Open).  Påmelding gjøres til Arne eller Hans på mail eller SMS, SENEST ONSDAG 15. MARS KL 20.00.    Trekning blir foretatt torsdag 16. mars.

Bildene nedenfor viser Tommy og utendørsklubbmesterskapets finalister i 2016, Anders og Øivind.

img_1578 img_1575