Innendørs Klubbmesterskap 2018

For andre gang arrangerer vi innendørs klubbmesterskap i KTK.   Turneringen, som er åpen for alle medlemmer i klubben, arrangeres i perioden fredag 6. til søndag 15. april.   Hovedvekten av kampene vil bli forsøkt lagt til de to helgene, men det vil også bli avviklet noen kamper gjennom uken.   Finalen spilles søndag 15. april kl. 1300.

Alle kamper spilles som best av tre sett, der tredjesett spilles som et super-tiebreak til 10 poeng. Selve formatet (om det blir cupsystem med a- og b-sluttspill eller små grupper innledningsvis) bestemmes nærmere når vi ser antallet påmeldte.   Men vi forventer at alle deltakere vil få 3-4 kamper.

Deltakelse koster NOK 300,- og inkluderer leie av baner for alle kamper.  Klubben holder baller. Påmelding gjøres til Hans på mail eller SMS, SENEST ONSDAG 4 april KL 18.00.    Trekning blir foretatt torsdag 5. april.

Vi anbefaler turneringen både for de som har spilt ganske mye og de som er litt ferskere – dette er fin matching på senvinteren.

Bildet viser fjorårets finalister, Maria og Børge, og det var Maria som trakk det lengste strået den gang.