Jørn Karlsrud ny klubbmester

Det hjelper å trene, også i tennis.  Det viste seg i årets innendørs klubbmesterskap.  Jørn og Krzysztof er nok de i klubben som har spilt mest tennis det siste halvåret, og fremgangene har ikke latt vente på seg.  Etter å ha tatt seg gjennom gruppespillet etter å ha tapt bare 5 games, møtte Jørn Kent i semfinale lørdag. Det ble en seig kamp og mange jevne baller, men Jørn vant de fleste gamene og sifrene ble til slutt 6-3, 6-2. Han var dermed klar for sin første klubbmesterskapsfinale.

Regjerende mester Maria måtte nok finne seg i å være favoritten til å ta seg til en ny finale på sin side av tablået, noe hun også gjorde uten å tape et eneste sett.  Det var lenge jevnt mot Krzysztof i semifinalen, men hun vippet de avgjørende gamene i hennes favør, og tok seieren 6-4, 6-2.

Finalen ble en jevnspilt affære. Maria åpnet best, men Jørn kom seg godt inn i kampen etterhvert, med fint fotarbeid og varierte plasseringer. Han tok åpningssettet 7-5,  men Maria kjempet seg tilbake og vant andre sett 6-4.  Dermed ble det et avgjørende super-tiebreak, og der hadde Jørn full kontroll og vant 10-4.  Vi gratulerer!

IMG_0219

Det ble jevnt og spennende i kampen om tredjeplassen også.  Krzysztof og Kent fulgte hverandre tett hele kampen, og førstnevnte tok åpningssettet etter tie-break.  Kent jobbet iherdig for å utligne, og tok da også andresett 6-4.  I det avgjørende super-tiebreaket var imidlertid Krzysztof den kaldeste på de avgjørende ballene, og vant 10-7.

IMG_0221

Resultatliste:

1. Jørn K

2. Maria C

3. Krzysztof B

4. Kent E

5. Morten L

6. Hans N.

7/8   Jon/Erik  (kamp spilles tirsdag)

9/10  Bernt/Geir  (kamp spilles tirsdag)

11. Christian B

12:  Mijahil V

Vi takker alle deltakere for god innsats!