Utebanene er åpnet!

Etter god dugnadsinnsats den siste uken ble nettene hengt opp søndag 6. mai, og dermed ble årets grussesong erklært åpnet!  Banene har fått ganske mange runder med valsing, og var faste og jevne til tidlig mai å være.

Medlemmer spiller selvsagt gratis, mens gjestespillere kan enten booke og betale via Senserio eller betale med Vipps.  Som i fjor er prisen NOK 100,- pr bane pr time.

Når det gjelder booking så er det mulig å booke bane 1 og 2 på nettet, og spillere som har booket i forkant har førsterett på banen.  Bane 3 og 4 kan ikke bookes i forkant.  Ved endel anledninger er banene opptatt i forbindelse med faste treninger, lagkamper og turneringer.  Følg derfor med på hjemmesiden og oppslagstavlen på anlegget.

Noe å huske på ved bruk av banene:

• Husk sko uten grove såler (som joggesko), da disse lager ujevnheter i banene.
  • Sko og baller som har vært brukt på grusen skal ikke benyttes inne i hallen etterpå.
  • Etter spill skal banene kostes.  Forlat banene slik du selv liker at det er der når du kommer.  Er du usikker på hvordan det skal kostes, spør noen i klubben.
  • Om det er tørt skal banene vannes både før og etter bruk.    Ligger det vann på banen så skal det ikke spilles.

Lykke til med tennisspillingen i sommer, og vi håper mange bruker anlegget mye.  Har du noen spørsmål, kontakt oss via kontaktinfoen på forsiden eller via Facebook-siden vår.