Flott 100 års jubileumsfest i klubbhuset den 12.05.2012.

Nærmere 30 feststemte personer som alle hadde en tilknytning til KTK eller sto på gjestelista fra NTF, HIK, Kongsvinger kom. v/ordfører og “kultursjef” og Kongsvinger Idrettsråd ved nyvalgt leder Eva Snare møttes til 100 års jubileumsfest i et for anledningen pyntet klubbhus med langbord med gamle tennisrackerter og blå duker i hele klubbhuset.

Det ble spist mat fra Skaslien Gjestgiveri og tilhørende godt drikke pluss festkake med logo og inskripsjon. Underveis fikk gjestene et festskrift til 100 årsdagen og tilhørende foredrag om det samme. Det ble overrakt gaver til 100 årsjubilanten fra alle gjestene nevt ovenfor.

Gave fra Kongsvinger kommune
Ordfører Østgaard overrekker gave til leder Arne Huse.

Festskriftet som ble laget til 100 årsfesten kan lastes ned her [Festskrift KTK 100 år]