Regnet ødela mye for Sparebanken Hedmark Kongsvinger Cup

Turneringa vår fikk store problemer med regnvær i helga. Vi hadde kalkulert med regn på fredag, og det slo jo til. Men derfor var bra vær på lørdag meget viktig. Det ble sendt ut ny spilleplan med fortetting av programmet for å rekke mest mulig på lørdag. Men det som skulle være lett byger, ble raskt til skikkelig regn. To reale skurer gjorde at vi måtte utsette mye til søndag. Yr meldte at det skulle gå fint, mens Storm sa regn da også. Vi rakk bare å spille en liten time før Storm fikk altfor rett! Vi kunne ha spilt fra 6 til 8 søndag kveld, men da ble ventetida for lang og EM-finalen i fotball for nær.

Det ser meget vanskelig ut å fullføre klasse B. Det må i tilfelle gjøres i august pga ferieavvikling for alle deltakerne. Men klasse C kan fullføres hvis Ola Storberg og Helvio Oliveira klarer å spille sin kamp på tirsdag eller onsdag på Golias baner. Deretter venter finale i C med vinner av Storberg/Oliveira mot Morten Huse senere i uka, antakelig torsdag.

Som turneringsleder håper jeg at dette kan gjennomføres!