Det ble stortap mot Prinsdalen 2 i NM-lag.

I en utsatt kamp i NM-lag spilte KTK mot Prinsdalen 2 i Oslo tirsdag den 19. juni. Det viste seg å være et meget sterkt lag med veteran Norgesmester Torulv Tjomsland i spissen. Resten av laget hadde flere nasjonaliteter, og alle var meget stabile spillere. Far og sønn Huse spilte double sammen for første gang på nesten 10 år. De åpnet sterkt med 3-0 ledelse og to gameballer til 4-0. Men der sa det helt stopp! KTK fikk bare ett eneste game i resten av kampene etter dette! Klart 0-6 tap og ingen poeng med tilbake til Kongsvinger. I mangel av noe å skylde på fikk de helt merkelige ballene (Prince Tour) gjennomgå. De ble myke etter noen få games og fløy lenger enn baller KTK-spillerne var vant til. Men vi må bare innrømme at vi tapte for et meget godt lag.

Double 1: Tjomsland/Pfister – Morten og Arne Huse 6-3, 6-0.
Double 2: Misic/Alley             – Jensen/Kristiansen     6-0, 6-0.
Single 1:   Torulv Tjomsland – Morten Huse                 6-1, 6-0.
Single 2: Lars Erling Pfister  – Roger Jensen                6-0, 6-0.
Single 3: Paul Anthony Misic – Arne Huse                   6-0, 6-0.
Single 4:   Nils Alley                 – Tommy Kristiansen   6-0, 6-0.