Mange gode kamper, men 0-6 mot Lillehammer.

Selv om Kongsvingerspillerne sto for flere gode prestasjoner, var ingen gode nok til å gi seier mot Lillehammer. Nå skal det sies at laget fra Lillehammer er altfor godt til å spille i 4. divisjon. Det er så mange gode spillere på Lillehammer, at det er heller det å samle dem til et divisjonslag som er problemet, enn det å vinne selve tenniskampene. Med de beste på lagene kunne de lett hatt et lag i 2. div. og et i 3. div. Men der er de ikke ennå.

Selv med de to beste hjemme, stilte de med et meget sterkt lag med far og datter Kise, samt den gamle stilhopperen Halvor Person i spissen. Kent Elfmark sto for den beste prestasjonen for Kongsvingerlaget da han fulgte Lillehammers ener for dagen (Halvor Person) helt til tie-break i 3. og avgjørende sett. Han ledet til og med 6-5 helt på slutten av 3. sett, men altså ikke nok til å vinne kampen! Kongsvingerspillerne fikk ofte bedre resultater i første sett enn i det andre. Her er det noe å trene på!
Her er alle resultatene i  4. divisjon herrer avd. D Østlandet:

Klasse MD1: Kongsvinger (Kent Elfmark, Morten Langbråten) – Lillehammer (Jan Fredrik Kise, Henriette Kise) 1-6, 1-6
Klasse MD2: Kongsvinger (Roger Jensen, Arne Huse) – Lillehammer (Halvor Persson, Kjetil Tofthagen) 4-6, 1-6
Klasse MS1: Kongsvinger (Kent Elfmark) – Lillehammer (Halvor Persson) 6-4, 2-6, 6-7
Klasse MS2: Kongsvinger (Morten Langbråten) – Lillehammer (Jan Fredrik Kise) 0-6, 0-6
Klasse MS3: Kongsvinger (Roger Jensen) – Lillehammer (Henriette Kise) 2-6, 1-6
Klasse MS4: Kongsvinger (Arne Huse) – Lillehammer (Kjetil Tofthagen) 4-6, 0-6
SLUTTRESULTAT: Kongsvinger – Lillehammer 0-6.