Knepent tap for 4. div. laget i første kamp.

4. div. laget møtte Nesodden i sin første kamp i NM-lag. Det ble mange jevne kamper, særlig de våre gutter tapte. Sluttresultatet ble 4-2 til Nesodden etter at Kent Elfmark og Anders Engh vant sine singler ganske greit. Men resten av kampene endte altså med knepne seire til Nesodden.
Den aller første kampen etter programmet mot Ski, ble utsatt pga usikkert vær. Blir antakelig spilt søn. den 15. juni på våre baner.
Her er alle resultatene:
HD 1 Kent Elfmark, Børge Petersen Øverleir – Kim Ergo Biesenbaum, Dag Kalsnes 5-7, 4-6 HD 2 Anders Engh, Morten Langbråten – Kim Jensen, Øystein Netteberg 6-4, 3-6, 6-10 HS 1 Kent Elfmark –  Kim Ergo Biesenbaum 6-1, 6-1 HS 2 Børge Petersen Øverleir – Dag Kalsnes 6-2, 4-6, 6-7 HS 3 Anders Engh – Kim Jensen 6-4, 6-0 HS 4 Morten Langbråten – Øystein Netteberg 7-5, 3-6, 2-6.