Sparebanken Hedmark Kongsvinger Cup 2014 vel i havn tross regn.

Hovedsponsor
Hovedsponsor

Så er årets utgave av Sparebanken Hedmark Kongsvinger Cup for veteraner vel i havn til tross for at hele lørdagen regnet bort! Ola Storberg nå Blommenholm og Sandvika t.k., men med røtter fra Brandval, tok en imponerende seier i klassen 40+ foran Kent Elfmark Kongsvinger t.k., Halvor Persson Lillehammer t.k. og Frank Amundsen Abilsø t.k.. Storberg spilte en av sine aller beste kamper da han slo Halvor Persson i sin første kamp i puljespillet 6-3, 6-0. Selv om siffrene ser overlegne ut, var dette en meget velspilt kamp der sikkerheten og løpskapasiteten til Storberg virkelig kom til sin rett! Han vant med liknende sifre i finalen mot Kent Elfmark også: 6-0, 6-4, så årets turnering fikk en meget verdig vinner i klassen 40+.
I klassen 65+ gikk det litt roligere for seg, men innsatsen var stor her også. Bjørn E. Larsen Holmenkollen t.k. vant med minste mulige margin over Arne Huse Kongsvinger t.k., 6-4, 5-7, 10-8. Når matchballen i tillegg var en såkalt nettruller, blir “forskjellen” enda mindre. Pål Haugan Kongsvinger t.k. tok 3.-plassen med Pål Moe Nordberg t.k.  på 4. plass.
Alle var godt fornøyd med årets turnering. Vi håper på enda flere deltakere til neste år.
Hilsen turneringskomiteen: Tommy Kristiansen, Kent Elfmark og Arne Huse.

Finalistene i 40+ Ola og Kent.
Finalistene i 40+ Ola og Kent.
65+ spillerne
65+ spillerne
Ola Storberg vant40+
Ola Storberg vant40+
Bjørn E. Larsen vant 65+
Bjørn E. Larsen vant 65+