Spennende dager for Kongsvinger tennisklubb.

I løpet av november og desember vil vi i Kongsvinger tennisklubb få svar på søknaden vår til Kongsvinger kommune om støtte på 2 millioner til bygging av Kongsvinger tennishall. Hvis det blir positivt svar på søknaden, er nesten alle brikker i dette store puslespillet på plass! Med full klaff kan vi se for oss at vinteren 2015/2016 kan bli den første med tennis i egen hall i Kongsvinger noensinne! Det vil bli en fantastisk forbedring for sporten vår her i Kongsvinger og i resten av Glåmdalskommunene også.

Tenk også på alle de arrangementene våre som har blitt utsatt/avlyst pga regn opp gjennom alle år også. Hvis dette blir en realitet, er det bare å gjennomføre arrangementet inne i hallen, evt i litt endret form. F.eks. var det kun 52 dager da det var mulig å spille tennis utendørs i hele 2012, altså over 300 dager da hallen ville vært nødvendig.

Det er så mye jeg ønsker å fortelle om hele denne prosessen. Vi har jobbet for det i mange år, og nå kan det bli realitet. Hvis vi får positivt svar i kommunestyremøtet, vil jeg komme tilbake med mange flere viktige punkter underveis i byggesaken vår. Vi føler at vi har en meget god sak og holder pusten til saken er avgjort i kommunestyremøtet den 11. desmber.

Situasjonsplan for ny hall
Situasjonsplan for ny hall.

Picture2