Nå er vi i gang med å bygge Kongsvinger tennishall!!!!!!!

Etter nesten 2 års planlegging med utallige opp- og ned-turer, er nå saken klar!
Den 17. juni 2015 startet firma Rolf Døli grunnarbeidene på tomta vår som Ingar Nygård, Jørgen haug , pappa Kristiansen og noen hjelpere har avskoget gjennom våren.
Nå er alt strevet gjennom nesten 2 år glemt, og gleden over å virkelig være klar til selve byggeprosessen den viktigste.
Hans Neskvern, Frode Kristiansen og Arne Huse har utgjort byggekomiteen som har holdt ut hele denne tiden med tusen utfordringer som var umulig å forutse da prosessen startet. Hans og Arne har vært i utallige møter med byråkrater, politikere, firmaer som skal gjøre ulike oppdrag i byggeprosessen, for ikke å snakke om alt som ligger bak finansieringen av hallen. Frode blir enda viktigere nå når byggingen er i gang, siden han vil ha ansvar for betongarbeider og dermed koblingene mellom grunnarbeidet, fundamenter, ringmur og gulv i hallen opp mot Hallmaker som skal bygge selve hallbygget. De er allerede godt i gang med samarbeidet.

Kongsvinger tennishall er tenkt nesten slik.

Nå håper vi byggeprosessen vil skride raskt framover. Drømmen er at hallen er mer eller mindre ferdig rundt juletider. Det blir vel århundrets julepresang til alle som er glad i å spille tennis. Tenk på både vinterhalvåret og hver gang det regner vår, sommer og høst, at vi bare kan gå inn i hallen og spille i stedet for å reise slukøret hjem igjen uten å kunne spille. Hvilket løft dette skal bli for tennis på Kongsvinger!
Når selve hallbygget er på plass, vil Hagen & Linstad, Energima, Kongsvinger Rørlegger Service, Hedmark murmesterforretning og klubbens dugnadsarbeidere overta for å fullføre innvendig. Frode Kristiansen vil også ha ansvaret for at snekkerjobben blir gjort bra nok av dugnadsgjengen. Det er så mye å fortelle om alt som har skjedd under prosessen at det får vente til en senere anledning. I dag er det gleden over å være i gang som skal feires!!!
Men det blir feil å ikke nevne den enorme jobben Hans og Arne har gjort gjennom disse to årene. Det er nok over et årsverk til sammen! Gratulerer med dagen!