NM-lag 4. div. er nesten ferdig for i år. 6-0 seier mot Hønefoss 2.

I helgen spilte 4. div.-laget vårt to spennende lagkamper. Det ble tap 1-5 mot Vestre Bærum på lørdag, og 6-0 seier mot Hønfoss 2 på søndag. Hadde Anders Engh vært med på lørdag også, kunne det fort blitt seier i den lagkampen også! Han løfter de andre et hakk, siden de da får spille mot spillere ranket ett hakk lavere på motstandernes lag. Børge Petersen-Øverleir tok vår eneste seier mot VBTK, mens alle de andre kampene ble svært jevne. Aller nærmest var Morten Langbråten og Tommy Kristiansen i dobbelkampen sin med tap 7-10 i super tie-break som avgjør dobbelkamper når det står 1-1 i sett.

På søndag møtte gutta våre Hønefoss 2 som dessverre bare klarte i stille med 3 spillere. Dermed ledet KTK 2-0 før spillingen startet. Men alle Kongsvingerspillerne gjorde jobben sin med seier i alle kampene! Vi så 2 unge spillere fra Hønefoss, der særlig den ene kan nå langt i norsk tennis. Han er 14 år og slo virkelig hardt på alle muligheter som bød seg, til tross for sin spede kropp. Her var det teknikk til tusen i de fleste slag. Men dessverre for han går for mange av slagene hans litt ut foreløpig. Det skyltes også lurt spill av Anders Engh. Selv om sett-sifrene ble klare i fordel Anders, er det ikke tvil om at det kan bli motsatt innen få år. Veldig gøy å se på for oss som gjorde det.

Det bør også nevnes at kaptei på laget, Kent Elfmark, gjennomførte begge lagkampene til tross for at han var slått ut med kink i ryggen tidligere i uka. Han klarte en seier på søndag mot en annen frisk unggutt fra Hønefoss, men måtte tåle et tap på lørdag mot en meget god motstander fra VBTK.

Da gjenstår det kun en lagkamp i årets serie for NM-lag for “oss”, og det skjer i slutten av august mot Berg 2. Her er resultatene fra helgens kamper:

Klasse Kongsvinger VBTK Resultat
MD1