Åpen dag for alle på tennisanlegget vårt. Både i tennishallen og på uteanlegget.

Velkommen til

ÅPEN DAG i Kongsvinger Tennishall

lørdag 17. sept. 2016 kl. 12-15

Sted: Tennisanlegget Nord-Tråstad

Kongsvinger Tennisklubb ønsker å få flere barn, ungdom og voksne til å bruke tennis til trim/ trening og inviterer derfor til åpen dag lørdag 17. september.

Blått og grønt for første gang!

Det vil bli muligheter for instruksjon og/ eller spill på egen hånd. Du kan også få informasjon om hva vi kan tilby av aktiviteter. Vi har åpen dag fra kl 12 til kl 15, så kom når det passer deg.

Vi tilpasser opplegget til de som møter opp uavhengig av hvor gammel du er og hvor lite eller mye du har spilt før. Det blir aktiviteter også for de minste!

Opplegget er gratis og vi har baller og noen racketer til utlån.

Kiosken er åpen, så ta med litt småpenger.

I utgangspunktet skal vi være inne i den nye flotte tennishallen vår, men hvis det blir mange deltakere og fint vær, bruker vi også utebanene.

Ivrige deltakere

Kongsvinger tennisklubb v/ trenerkoordinator Kent Elfmark, tlf. 99024760