Velkommen til Kongsvinger tennisklubb!

Klubben har lang tradisjon og ble grunnlagt i 1912. Kongsvinger tennisklubb ligger idyllisk til på Nord-Tråstad på Kongsvinger. Anlegget består av 4 grusbaner av god standard, 3 mini-tennisbaner, et praktfullt klubbhus og en helt ny tennishall som ble åpnet den 27.02.16.

Utebanene er åpne fra ca. 1. mai til ca. 15 okt.  og er flittig i bruk av klubbens ca 150 medlemmer. Klubben kan tilby utmerkede treningsmuligheter for alt fra konkurransespillere til mosjonister i alle aldere. Det arrangeres bl.a. treninger for juniorer, damer og herrer og både seriøse og uhøytidelige turneringer.

Kongsvinger tennishall er åpen for treninger, faste timer for de som bestiller det og muligheter for å leie strøtimer når det er ledig kapasitet.
Adgang til bestillinger er her….

Vil du spille tennis i Kongsvinger, ta kontakt med leder Hans E. Neskvern. Se info i margen.

Veibeskrivelse til banene finnes her

Skjermbilde 2018-03-18 kl. 13.09.35

Sesongen 2017.

KTK hadde et interessant og travelt år i 2016. Hall-åpningen og driften av denne må nevnes. Helgeturneringene ble meget vellykkede gjennom hele sesongen, både de som ble arrangert inne og ute. Det viser at vi først og fremst er en breddeklubb. NM-lag ble en fin erfaring for mange av spillerne våre, og vi snuste faktisk på opprykk før vi endte opp med en grei 3. plass i 4. divisjon.  I 2017 stiller vi med to lag.

Gjennom vinteren blir det kurs og treninger, iblandet noen turneringer av varierende høytidelighet. Internserien får også en vinterutgave, og vi følger opp med nye utgaver når grusbanene åpner ute.

Nytt av året blir også et Klubbmesterskap Innendørs, som planlegges avvikles i andre halvdel av mars.

Snorklipping i den nye tennishallen